Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a jóval idősebb pasik egyre jobban érdekelnek?
18 éves vagyok, és a 30-as férfiak jobban érdekelnek, mint a korombeliek. Ez normális?
Egyáltalán lenne esélyem 10-20 évvel idősebb pasiknál?:O
Hogy hívhatnám fel a figyelmüket?
Nem tartom magam rondának, van kis husim, de igyekszem azt minél hamarabb leadni. Ráadásul ált. 23-nak néznek az emebrek, de mégis a nekem nem tetsző srácok találnak meg.
Talán mert a korodbelieket éretlennek tartod, hozzáteszem ezzel én is így vagyok (persze kivételek lehetnek).
Szerintem nincs ezzel baj.
Az idősebb pasik kedvelik a fiatal lányokat, szóval nem nehéz találni ilyet, viszont olyat akivel már egy normális, tartós párkapcsolat kialakulhat csak akkor tudsz találni, ha elég érett vagy a férfinak (ez tapasztalat), mert máskülönben nem fog működni a kapcsolat.
Igen, minden lány érettebbnek gondolja magát, mint ami, ez manapság már természetes. :)
Az, hogy az idősebbekhez vonzódsz, pedig egy divat. Tele van a GYK is hasonló lánykákkal. Majd kinövöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!