Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a jóval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a jóval idősebb pasik egyre jobban érdekelnek?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, és a 30-as férfiak jobban érdekelnek, mint a korombeliek. Ez normális?

Egyáltalán lenne esélyem 10-20 évvel idősebb pasiknál?:O

Hogy hívhatnám fel a figyelmüket?

Nem tartom magam rondának, van kis husim, de igyekszem azt minél hamarabb leadni. Ráadásul ált. 23-nak néznek az emebrek, de mégis a nekem nem tetsző srácok találnak meg.

#férfi #idősebb #tetszik #hogyan vetessem észre magam
2012. ápr. 14. 20:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem az. Hiszen a 18-19 éves srácok éretlenek még, tisztelet a kivételnek.

Egyébként nekem is jobban bejön a 25-30-as korosztály, mint a korombeliek. :D

17/L

2012. ápr. 14. 22:24
 12/15 anonim válasza:
ma 20:41 igen biztos hogy apakomplexusa van , nekem is van egy bnőm akinek az van
2012. ápr. 14. 23:33
 13/15 anonim ***** válasza:
66%

22:24

A 17-19 éves lányok is ugyanúgy éretlenek. Szóval inkább nézz tükörbe!

2012. ápr. 15. 00:10
 14/15 anonim ***** válasza:
28%

Mi van, utolsó? Nem tudtál még megfektetni egy "éretlen" lánykát sem? Sőt, semmilyet sem? :) Ezért bánt ennyire?:D

Nagyon szar Marok Marcsával, miközben a korosztályod idősebb pasikkal hempereg, te meg otthon egyedül? Jajj te szegény.....LOL

2012. ápr. 15. 01:58
 15/15 anonim ***** válasza:
Mi van, utolsó? Látom, magadból indultál ki, kissrác. Ahelyett, hogy este anyucitól elbújva titokban gépezel, aludnod kellett volna, hogy ma tanulni tudj! :) De ma is csak a kis farkad ráncigálod, mert egy nő sem állt veled szóba soha. Ennyire fáj neked az igazság? ;)
2012. ápr. 15. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!