Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azt jelenti anyagias lennék? Igaza lenne a férfiaknak?
Bejött ma az üzletünkbe (porcelánokat árulunk) egy középkorú férfi, nem mondanám hogy különösebben jól nézett ki. Kivételesen nem csak nézelődött (sokan csak azt teszik, mert nagyon drága porcelánokról van szó), hanem vett is egy vázát, 600.000 forintért. Gondoltam magamba, ha egy vázáért, ami nem létszükség, kiad ennyit, akkor biztos nem megy rosszul neki, és lehet ott jó sok pénz. És máris vonzóbb lett a pasas számomra. Ez azt jelenti anyagias lennék? Vagy ez normális? Másnál is így megy ez?
L/23
Én azt gondolnám "Ez egy idióta, ennyi pénzért valami szebbet is vehetett volna pl. festményt, vagy befektethette volna valamibe még több pénzt fialva stb".
Igaz nem is vagyok nő.
Anyagias vagy-e? Ha csak emiatt vonzó lett, akkor igen. De nincs ezzel baj, ha beismered magadnak és a világnak is.
Számomra máris szimpatikus vagy kérdező. Ugyanis messze felülmúlod a nők döntő többségét, mert te legalább beismered ezt őszintén magadnak.
A nők nagy része pedig még saját magát is átveri és hazudnak maguknak, olyan sokat, hogy a végén még ők maguk is elhiszik a saját maguk általá felépített álvalóságokat. Lást pl Vajna Timi esetét, annyit hazudott magának, hogy egy milliárdos trottyadt heréjű dagadt öregtatával szerelemből jött össze, hogy a végén már ő maga is elhitte.
Nincs nekem semmi bajom azzal ha egy nő csak az anyagiakra meg, vagy csak kihasználja a másikat, ha ezt őszintén teszi. Ha a nők őszintén megmondanák amit akarnak és nem csomagolják be rózsaszín hazugságokba a dolgaikat akkor számomra az lenne az ideális társadalom.
Nem feltétlen.
Azért lett vonzóbb, mert egy 600 ezres vázát csak sikeres ember engedhet meg magának. A sikerért viszont tenni kell. Tanulni, dolgozni, kitartónak, tegetségesnek lenni. Ezek vonzó tulajdonságok. Sokkal jobban, mint nyolc általánossá sört böfögni a panel kanapéján, mert "én megérdemlem".
Vagy jókor jó helyen lopni, lásd "spontán privatizáció" a '90-es évek elején. Youtube-on van róla egy zseniális összefoglaló, egyáltalán nem a "kitartás" és a "sikeresség" volt az akkor nagy nyertesek fő jellemvonásai, hanem a gátlástalanság és a sunnyogás.
Én azért nem vonnék le ennyiből ilyen következtetéseket. Egyáltalán nem biztos, hogy ő veszi ezt saját magának otthonra. Lehet, hogy valami nagyobb cég veszi valami magasabb pozíciójú vezetőnek búcsúajándéknak, vagy ilyesmi.
Engem nem szokott érdekelni, hogy ki mire költ. Ettől számomra nem lesz vonzóbb senki.
Szerintem nem vagy önző. Ezek természetes ösztönök. Túlélésre hajtunk és a te korodban, szaporodásra. Biztonságot keresünk.
Azt szeretnénk, hogy életben maradjunk és az utódainknak minnél nagyobb túlélési esélyt biztosítsunk.
Ezért vonzóak az egészséges, jó felépítésű, szimmetrikus arcú emberek. Ha van pénze, nem fogsz éhezni és a gyerekednek is lesz ennivalója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!