Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is úgy látjátok hogy az emancipáció miatt a férfiaknak egyre nehezebb dolga van?
Mikor ismerkedtem legtöbb nő elvárta hogy a férfi többet keressen, mert ő a férfi ő a családfenntartó illetve magasabb pozícióban legyen és társai.
Na most eddig nagyon sok helyen dolgoztam és eddig mind nők voltak a főnökei, nagy része velem egykorú volt, illetve rengeteg felsővezető középvezető nő van manapság, amikor ismerkedek olyanokkal találkozok , hogy ilyen manager, olyan manager, olyan cégvezető, olyan osztályvezető és társai Na most így hogy legyél erősebb és jobb határozottabb egy ilyen vezető típusú erős nővel szemben? Ha meg esetleg nagyon határozott vagy akkor nem fértek össze egy csárdában
Szóval az inkompetenciatok miatt legyen megvonva az egyenjogúság?
Egyébként ha raguglizol, van vagy fél tucat cikk arról hogy "hogy kezeld, ha többet keresel a pasidnal" (és ennek a különböző megfogalmazásai) amik azt taglalják, hogy hogy kell viselkedni, hogy még véletlenül se taposs bele a párod egojaba, amit könnyen sérthet, ha a nő a fő kenyérkereso.
Ezek alapján a negyedévente újra meg újra feltűnő cikkek alapján szerintem mákotok van, mert rengeteg jól kereső nő lenne hajlandó elfogadni egy rosszabbul kereső párt.
Az emancipáció miatt? Akkor nyomjuk el újból a nőket? Idióta!
Ajánlom a kasszás Lilikét. A menedzsernők meg összejönnek az azonos szinten lévő menedzser férfiakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!