Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyagias nő lennék, ha azt szeretném, hogy vigyenek el étterembe és külföldre?
Nem havi rendszerességgel szeretnék éttermi kajákat enni, és körbejárni a világ összes országát.
Ellenben úgy érzem, hogy más nőknek kijár a szép és jó, nekem pedig még egy cukrászdai sütemény se.
Nézegetni szoktam a többi lány fotóit, ahol külföldi utakon pózolgatnak vagy a tengerparton fekszenek lebarnulva.
Az én párom pedig soha nem teheti meg, hogy ilyenekre költse a pénzét...
Nem szeretném ezt részletezni...
Nem tőle várom el, hogy fizessen utánam, de a saját részét sem tudná fizetni, és nem fogadná el tőlem a meghívást, ahhoz túl büszke.
Én meg úgy érzem kimaradok mindenből, pedig fiatal vagyok, nekem nem marad más csak otthonücsörgés...
Sosem lenne szívem kihasználni másokat arra, hogy utaztassam és kajáltassam magam az ő számlájukra, egyedül meg elég hülyén néznék ki egy étteremben, és valljuk be nyaralni is a párjával szokott az ember.
Mit csináljak ezzel a helyzettel, hogy nekem is legyenek élményeim és ne öregedjek meg a 4 fal között? 25N
Dehogy vagy anyagias, ha magadnak megengedheted.
Menj barátnőkkel.
"úgy érzem, hogy más nőknek kijár a szép és jó, nekem pedig még egy cukrászdai sütemény se"
Nem abban tévedsz, hogy neked nem jár egy sütemény sem, hanem hogy más nőknek kijár a szép és jó. Senkinek nem jár alanyi jogon semmi azért, mert ilyen vagy olyan nemű. Bocs.
#8: A kérdező tudja magának finanszírozni, csak a pasi nem.
Keress másik pasit. Gyereket hogy akarnál majd vele? Míg otthon leszel, miből éltek? Vagy otthon marad ő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!