Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz, hogy az a férfi aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy az a férfi aki külföldre megy ki dolgozni, egy 10-es skálán instant veszít 4 pontot a férfias értékeiből?

Figyelt kérdés

[link]

A cikk angol, nem mindenki érti de ez nem is baj, legalább kiszűri a hülyék kommentjeit. A táblázatra figyeljetek leginkább.

Igaz, hogy ez a felmérés Amerikában készült, ahol más a demográfia. De itt most Európában az van, hogy a kelet-európait azt annyira lenézik a nyugat-európaiak, mint egy akcentussal beszélő ázsiait Amerikában.

Van ott olyan, hogy "race" a táblázatban, ez elvileg itthon +2 pont lenne, de külföldön nagyon lenézik a keleti vendégmunkást, ráadásul biztos hogy akcentussal is beszél, ez instant -2 pont egy férfi vonzerejéből.

Tehát ha itthon vagy egy 10/8-as pasi, ami határozottan jónak számít, akkor kint egy 10/4, egyből átlagon aluli lettél egy jó pasiból..

Ti is így látjátok ezt, akik már próbáltak/próbálnak szerencsét külföldön? Mennyire igaz ez?

2017. aug. 19. 22:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
96%

Ez valami ilyen béna harcikártyás dolog? "Veszít 2 pontot ha..." Ne már.

Te most ezzel a kérdéssel veszítettél 9 pontot. Gyenge visszatámadás esetén újabb tizet.

2017. aug. 19. 22:35
 2/16 anonim ***** válasza:
70%
Amerikában talán igaz ez, de nem Magyarországon. Nálunk ez inkább növelheti a férfi "értékét".
2017. aug. 19. 22:39
 3/16 A kérdező kommentje:

Nem is arról beszélek, ha egy külföldi jön ide. Itt tényleg más... Hanem arról ha egy magyar férfi megy külföldre élni/dolgozni és az ottani nők szemében..

2017. aug. 19. 22:41
 4/16 anonim ***** válasza:

Remek, akkor ez alapján mínusz nyolcas leszek, ha kimegyek :D

Van rekord?

2017. aug. 19. 22:45
 5/16 anonim ***** válasza:
80%
Pontozgatnom kellene az embereket?
2017. aug. 19. 22:49
 6/16 anonim ***** válasza:
Ja, wait, csak a legfelső táblázat alapján számoltam ezt, mert közben behalt a netem, és nem töltött be utána semmit. A boyfriendes összegzés alapján itthon megvan a 0.25 :DDDD (direkt nem vettem figyelembe, hogy a mínusz érték 1-nek számít, mert így viccesebb)
2017. aug. 19. 23:06
 7/16 anonim ***** válasza:
#3: Bocs, akkor félreértettelek. Azt hittem arról van szó, hogy a külföldre készülő, távozó magyar férfi, a magyar nők szemében. Így viszont, már elképzelhető a dolog, hiszen akárhogy is nézzük, mégiscsak idegen környezetbe kerül, ahol azért nyilván a helyiek is idegenként tekintenek rá.
2017. aug. 19. 23:31
 8/16 anonim ***** válasza:

Nem néztem át az összes táblázatot, csak a legelsőn pontoztam magamat, de a te kommenteddel egyet értek. Magyarországon sosem számítottam rossz pasinak, külföldön viszont igen.

Példa: Magyarországon gyakran megnéznek, flörtölnek velem a csajok, kint külföldön gyakorlatilag keresztülnéznek rajtam, mintha szellem lennék. Először frusztrált a dolog, aztán magamtól is erre a lenézett k-európai vendégmunkás következtetésre jutottam. Egy 18 éves skót csajhaverommal beszélgettem erről. Neki kimondottam a k-európai pasik az ideáljai (exe orosz, mostani pasija lengyel), és mondta hogy ismer 1-2 csajt akiknek szintén bejönnek a k-európaiak, de a nagy többség számára ez inkább egy stigma, a szó negatív értelmében. És ezt ő mondta.

2017. aug. 19. 23:32
 9/16 Diavolino44 ***** válasza:

Nem tudom melyik orszagban laksz nyolcas valaszolo, de ment a pacsi a baratodnak.

Innentol ez csak neked szol kerdezo: En Skociaban lakom, azert kezdtem el a pua-t tanulni, mert Skociaban lakok, s mivel otthon tobbe kevesbbe nem panaszkodtam a csajokra addig itt sokkal nehezebb. A cikk egesz alapos. Szerintem azert 4 pont tul sok. Legyen ketto. En otthon olyan nyolcasnak ereztem magam, itt hatosnak. De most ez van, ezzel kell fozni, lehet sirankozni rajta. De ettol nem fog semmi sem valtozni. Szerintem sokba fugg attol melyik orszagba mesz. Itt skociaban, azert vonzodnak jobban a skot pasikhoz, mert a skot pasik "natural game"-e jobb mint a kulfoldieke. Ettol fuggetlenul, a legsikeresebb srac akit ismerek, (egy ev alatt kb 50 lannyal volt egyutt) egy cseh srac.

Minden attol fugg, mennyire vagy az a tipukus magyar. Mert akkor valos az a 4 pont minusz. Amugy meg Europa eleg nyitott, a nagyobb varosok tele vannak kulfoldiekkel, lanyokkal is, akik szamara hasonlo erteket kepviseltek. Igy ha egy tanacsot elfogadsz, nagy varosba menj ahol egesz jo az ejszakai elet. ;)

2017. aug. 20. 02:24
 10/16 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elsővel...
2017. aug. 20. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!