Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tartanak a nők férfiasnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tartanak a nők férfiasnak a viselkedésben?

Figyelt kérdés
Ha velem egykorúaknál próbálkozok soszor megkapom, hogy gyerekes vagyok. Velem kb minden témakörben el lehet beszélgetni, még a le hülyébb témákban is, próbálok poénkodni. Ez a fiatalabb lányoknál nagyon imponáló, de a velem kb egykorúaknál már nem. Szerinteük nem vagyok férfias viselkedésben. Ha pedg változtatok magamon, nem poénkodok annyit, hanem komolyabb hangnemben beszélek, akkor meg unalmas vagyok. Mi az amit ti férfiasnak tartotok viselkedésben, ami nem unalmas? Most nem egy általános válasz kérek, hanem a TE saját véleményedet. Most a 19-21 éves korosztálynak szól főleg a kérdés, de olyan 30 éves korig is jöthetnek válaszok. (21F)

2017. júl. 31. 12:17
 1/4 anonim ***** válasza:
31%

Vannak céljai, nem félős kis alamuszi. Tanácsért nem anyukájának a szoknyájához rohan, elsőnek maga oldja meg a dolgait. Anyagilag félig-egészen független. UDVARIAS. Intelligens és előzékeny. Nem él vissza az erejével, megnyerően humoros.

Erős kinézetű, magabiztos. Férfias a hangja, és az öltözködése. A ruhatárában nem idegen az ing, és a zakó. Mindig meglepi a hölgyet. A hölgy mellette királynőnek érzi magát, még egy egyszerű délutáni sétálós-fagyizós program alatt is. Nem unalmas, érdes, van hobbija. Szereti a férfias dolgokat. Nem a focit, de alapvetően egy mérnöki-reál beállítottságú egyén. Kedveli az állatokat, és tisztelettel bán velük.

És még 100 dolgot írhatnék.

22L

2017. júl. 31. 12:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Határozottság, önbizalom, jó humor. Miért engeded, hogy leszólják a humorodat? Az az egyik legfontosabb tényező.
2017. júl. 31. 12:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Én a következőket mondanám (bár férfi vagyok):

- képesség a döntésre

- érzelmi stabilitás

- önazonosság

- kellő mértékű dominancia (nem túl sok, épp egy kicsi)

- felelősség

Persze a külső megjelenés is számít: öltözködés, fellépés, testbeszéd.

Én nem hiszem, hogy a férfiasság/gyerekesség olyasmikhez fűződik, mint pl. az, hogy szeretsz poénkodni meg hülyeségekről beszélni. Én rengeteg baromságot összehordok folyamatosan, mégsem vagyok gyerekes. Én ennél alapvetőbb dolgokban látom a különbséget, lásd a fenti kis listát.

Az unalmasság sokszor akkor alakul ki (én is voltam így régen), amikor a srác nagyon rá van görcsölve az ismerkedésre, mindenben megpróbál megfelelni és tökéletes képet mutatni a lánynak, ezért mindenben alárendeli magát. Elnyomja a saját igényeit, nem fejezi ki a véleményét, mindent kizárólag a lány megítélésén keresztül értékel, teljesen passzív. Nem biztos persze, hogy nálad is így van, de nagyon gyakori. Szerintem az unalmasság elkerülésének egyszerű módja az, ha teret engedsz saját magadnak, ezzel adsz valamit a lánynak, amit érdekesnek találhat. Az sem árt, ha benne vagy az apró kalandokban és nem veted meg a spontaneitást.

Az #1-es válaszát tiszteletben tartom, mert pontosan a kérdésre válaszolt, ráadásul értelmesen. Ugyanakkor kiemelném, hogy szerintem a férfias viselkedésnek nem szükséges magában foglalnia azt, hogy a nőt a tenyerünkön hordozzuk. Legalábbis nálam nem.

2017. júl. 31. 13:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja, +1 a #3-as válaszomhoz: humor. Köszi az előzőnek, nem tudom, miért nem jutott eszembe.
2017. júl. 31. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!