Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért tartják a vékony férfiakat visszataszítónak, és nem férfiasnak? És miért nézik semmibe őket?
A kérdés adott,ezeket tapasztaltam a saját bőrömön sajnos,az összes nő csak levegőnek nézett,vagy azt mondta nem férfias,és neki ilyen nem kell...
24/F
185 cm/70 kg vagyok nagyjából,de még csak emberszámba sem vesznek a nők,keresztülnéznek rajtam,szóval mintha ott sem lennék.Vagy elmondják,hogy mennyire vékony vagyok,és nyomorék,és ez nem férfias...
Pont ezért nincsen nekem sem önbizalmam,mert észre sem vesznek a nők,nem is érdekeltem soha egyet sem... :/
3-as.
Igen mondtad,de a való életben lehet nem is találkozunk soha,és attól hogy egy embernek bejön,akinek amúgy is van gondolom barátja,hát nem nagyon vagyok ezzel kisegítve... :)
2-est szóra sem méltatnám,de pont az ilyen felfogásúak miatt mint Te, vannak bajban a nem tökéletesnek,és olyan genetikával születő férfiak,szóval szánalmas vagy.
Egyszerű asszociációs hurok az egész: izom=erő=férfiasság.
Ugyan ez azokkal, akik a vékonyakat szeretik így fest: vékony=feminin=megértő.
A gazdagoknál így megy: gazdag=hatalma van=meg tud védeni.
A nők természetesen nem fogják elismerni, hogy ezek a képletek valósak, mert akkor azt ismernék el, hogy ők számszerűsíthetőek, egy átlag nő meg halálosan különlegesnek hiszi magát, nem pedig egyszerűen megfejthető logikai sorozatok halmazának, amilyen valójában a legtöbb ember, magamat is beleértve.
#1-es vagyok
Akkor nem vagy jóképű, vagy nemtom. Mert én vékony vagyok, de nekem pl. helyes az arcom, és ez bejön a csajoknak. A legtöbb lányismerősöm a külsőnél elsősorban az arcot nézi, sőt van aki csak azt. Szóval sztem nem a testalkatoddal van a probléma.
de gustibus non est disputandum. Ízlésről nem lehet vitatkozni.
Vannak férfiak, akik a sovány nőket nem nézik semmibe, mert nincs rajtuk mit fogni, mások meg a telteket tartják visszataszító dagad teheneknek.
De amíg egy nőnél a teltség az asszonyos bujaságra, a vékonyaknál meg a kislányos bájra enged asszociálni, addig egy sovány férfi esetében kevés pozitív dologra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!