Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért tartják a vékony férfiakat visszataszítónak, és nem férfiasnak? És miért nézik semmibe őket?
A kérdés adott,ezeket tapasztaltam a saját bőrömön sajnos,az összes nő csak levegőnek nézett,vagy azt mondta nem férfias,és neki ilyen nem kell...
24/F
Olyan 5-6 éve 64 kg! voltam a 184 centimhez. Ezt valljuk be ,elég siralmas állapot,szrul is éreztem magam így a bőrömben. Ettől függetlenül a lányokkal nem volt problémám sose,voltak barátnőim. Azt se mondhatom,hogy rosszfelé keresgélsz,mert az átlagostól a nyávogós szőke cicababáig voltak barátnőim,még olyan vékonyan is.
Azóta jártam edzeni,normális kaja,stb. Jelenleg a 184 centimhez 88 kiló vagyok. Az önbizalmam is jobb,mint 64 kilósan volt.
Ha nem.tetszik ami van ,változtass.
Csak rajtad múlik.
Ez így nem igaz! nekem a vékony pasik jönnek be, és nagyon örülnek egy ilyen fiúnak :)
nem szeretem a kigyúrt kétajtósszekrényeket :D
23/L
Soha nem találtam még senkit magamnak,és nagyon úgy néz ki nem is lesz soha barátnőm...
És úgy néz ki ezért...
No mindegy, ezek szerint ezt érdemlem az élettől. Hogy soha ne lehessek boldog.
25/F
Szerintem a férfiasság nem kg függő.
Azt viszont sokszor tapasztalom, hogy amúgy szerintem tök jó pasik facérok, mert nincs elég önbizalmuk. :(
27L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!