Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért tartják a vékony férfiakat visszataszítónak, és nem férfiasnak? És miért nézik semmibe őket?
A kérdés adott,ezeket tapasztaltam a saját bőrömön sajnos,az összes nő csak levegőnek nézett,vagy azt mondta nem férfias,és neki ilyen nem kell...
24/F
Saját magamról tudok csak beszélni, de nálam nem kizáró ok, hogy egy férfi vékony. Ugyanúgy mint a nőknél, a pasiknál is sokat számít a kisugárzás. Másrészt szerintem egy férfi rengeteget tud kompenzálni humorral, megnyerő dumával. Itt nem arra a behízelgős fajta, modoros beszédre gondolok, hanem arra amikor könnyedén lehet vele beszélgetni bármiről, amikor jó társaságot nyújt. Ugyanezek persze kellenek a nők részéről is, ezt most csak azért írtam, mert úgy gondolom nálad sem a vékony testalkat lehet a gond. A nyitott, laza, érdekes személyiség sokat számít.
21L
Hálát adok az Égnek azért, amit #51 írt.
Én pont ilyen vagyok. Egyrészről öntörvényű és a társadalmi szabályokat nem igazán elfogadó, ha nem látom őket logikusnak. Továbbá van humorom, probléma megoldó képességem, kiállásom, eszem, (mármint ételt nem szoktam enni, hanem van ész a fejemben)...
Na és mivel már el is értünk ahhoz, hogy nem eszem. Vagy legalábbis nem túl sokat. Egyáltalán nem vagyok egy létfenntartó típus, ezért naponta szoktam éhezni, mert nem érdekel a dolog. Emiatt mindössze 178 cm és 60 kg vagyok vagy alatta...
DE az, hogy vékony vagyok, az sose akadályozott meg abban, hogy csajozzak. Egyszerűen csak határozottnak és lazának kell lenni a dologhoz. Az egyik legszebb barátnőm, akivel 18 évesen először jutottam olyan szituba, hogy lekerült a póló stb. , Szóval vele (aki egyébként egy olyan dögös bomba jó 17 éves lány volt, hogy szétdurranna a farkad) volt az, hogy mikor levette rólam a pólót és nézte a nulla szőr kis izomtalan két mellbimbó egy köldök felsőtestemet, (amit én amúgy kicsit szégyelltem, de nem mutattam ki, mert tudtam, hogy mindegy is szégyellni, mert úgy se tudok változtatni, remélem azért elfogad így és csá) akkor csak bámult és mondta, hogy milyen szexi vagyok, és képtelen betelni velem. Én erre megkérdeztem, hogy dehát a csajok nem a kigyúrt nagydarab fickókra buknak? Én gizda vagyok nem szexi :D ... Erre közölte, hogy hülye vagyok szokás szerint és ő mindig a vékony srácokra bukott és iszonyatosan gerjed rám... Na azóta úgy vagyok vele, hogy a vékonyság nem érv semmire, mert minden nőnek lehet más az, amire bukik. És azóta is örülök, hogy ezt az infót átadta nekem, mert azóta úgy kezelem a testemet, mintha minden nő csak azt akarná. Persze nyilván van, aki a kigyúrtakat szereti, de azok így jártak :'D Nem kaphatnak meg :D Szóval kamu ez a testalkatos duma ;)
Tegnap is 4 dögös csajjal töltöttem az estét. Ebből kettő megvolt még régebben... Persze nem a barátnőim most, de nem voltunk közömbösek egymásnak. Nem a testalkat a lényeg hidd el.
Most nem leszek túl népszerű a válaszommal, de szerintem nem csak a vékonyságoddal van a baj, hanem a nyafogásoddal.
Én 184 centi vagyok, 18-20 éves korom között kb. 68-70 kg voltam, mégis bejöttem több csajnak is. A mostnai barátnőm is vékonyan ismert meg. Aztán elkezdtem úszni, otthon edzeni és felment a kg fokozatosan 75-re. Majd tavaly szeptemberben elkezdtem edzeni és már 85 kg vagyok. 8 hónap alatt kb. 10 kg-t szedtem fel. Sokkal nagyobb az önbizalmam, izmossabb vagyok (meg egy picit zsírosabb is, de ilyen ez a tömegnövelés sajnos :D ) Na szóval én se éreztem magam olyan férfiasnak, még mindig elférne rajtam +5 kg, 90 kg a célom, de sokkal jobban nézek ki. Több csajnak bejövök, bár hozzá kell tennem hogy arcra is helyes vagyok.
Szóval neked is 2 dolgot tudok tanácsolni: SPORT és ÉTREND. Biztos hogy keveset eszel, még akkor is ha szerinted sokat, és nem mozogsz semmit. Nem kell kondiba járnod, de akkor járj el úszni vagy bármi. Mellette tömegnövelő étrend és 1 év alatt kikupálódsz.
1,5 éve írtad ki a kérdést. Nem véletlen hogy most megint kiemelted, gondolom semmi változás nem történt. Tegyél a célodért, légy ambíciózus.
Gondolom te se szereted ha egy nő évek óta nyavalyog a súlyán, de egy fogyókúra 2 hétnél nem tart nála tovább...
Sportolsz vmit?
Azzal is sokat dobhatsz a megjelenéseden! :)
Vannak nők, akiknek bejönnek a vékony férfiak. Én egyébként azért nem gyúrom ki magam, mert visszataszítónak látom az izmos testet, tetszek így magamnak vékonyan, pont azt látom a tükörben, amit szeretnék.
Neked is azt javaslom, hogy ne akarj megfelelni másoknak. Ha izmosan jobban tetszenél magadnak, akkor menj le az edzőterembe, ha nem, akkor hagyd!
én is buktam egy vékony srácra egyszer, elég hosszú ideig bele voltam zúgva :D szóval nem az számít. mondjuk ha egy kicsit gyúrsz az sose baj :P attól lehet h vékony testalkatú maradsz, de mindjárt férfiasabb ha mégis van egy kevéske izom itt-ott
én pl utálom a nagydarab férfiakat. ha magas d átlagos az oké. vagy ha izmos de nem hatalmas testű... :| és mondom, a véznákkal sincs semmi bajom :P főleg ha tetovált :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!