Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért tartják a vékony férfiakat visszataszítónak, és nem férfiasnak? És miért nézik semmibe őket?
A kérdés adott,ezeket tapasztaltam a saját bőrömön sajnos,az összes nő csak levegőnek nézett,vagy azt mondta nem férfias,és neki ilyen nem kell...
24/F
Nem minden nő tartja visszataszítónak.
Én nálad is vékonyabb vagyok. Nem érdekel, ha valaki lenéz emiatt, csak saját magát minősíti vele.
Amúgy szerintem a férfiasságot főleg az intellektus, és nem a testalkat adja. (legalábbis értelmes nők számára)
Nekem a vékony pasik tetszenek. A barátom nagyon vékony, de cseppet sem feminin; a nőies fiúkhoz nem vonzódom.
De ez yzlés kérdése, azon pedig nem érdemes vitázni.
11-es vagyok, kíváncsi lennék, hogy mi rosszat írtam, ami miatt így le kellett pontozni.
"A barátom nagyon vékony, de cseppet sem feminin; a nőies fiúkhoz nem vonzódom."
Ez is bizonyítja, amit állítottam, hogy a férfiasságot egy értelmes nő számára NEM csak a testalkat jelentheti.
az én barátom 186 centi és hozzá 70 kiló.. nekem tetszik :)
és több lány ismerősömnek van hasonlóan inkább vékonyabb spektrumba tartozó barátja. nincsenek elvárásaim előre egy pasi alkatát illetően, igazából csak annyi, hogy ne legyen durván elhízva. tudom, hogy nem mindenki, de sok más lányhoz hasonlóan nálam a vonzalom az után alakul ki egy férfi teste iránt, hogy a személyiségéhez vonzódom.
igazából én el sem tudom képzelni azt a helyzetet, hogy normálisan kezdeményezel egy lánynál, és ő erre levegőnek néz/a pofádba vágja, hogy "fujj, nem kellesz, férfiatlan vékony vagy". persze biztosan vannak ilyen egyedek, de róluk általában már kívülről süt..
Pedig hányszor volt már ilyen velem,és nem nem lehet csak úgy látni rajtuk,teljesen visszafogottnak tűntek elsőre,de utána pff...
Azért jó látni,hogy legalább pár sorstársamnak összejött már legalább valami,ha már nekem semmi...
Hát igen jóképűnek nem születtem sajnos,szóval az benne van.
De én mindig megkaptam ezeket a dolgokat,szóval ez van sajnos.Akkor csak én vagyok ennyire szerencsétlen,és velem csinálják ezt a nők.Mindegy,megszoktam már. :/
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!