Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől érezhetem magamat ennyire férfiasnak?
Mindig is fiús lány voltam. Már az óvodában is szinte csak fiúkkal barátkoztam, és azóta is csak fiúkat engedek magamhoz közel barátilag, a lányokkal nem tudok olyan szoros barátságot kialakítani.
Nem szeretem a csajos dolgokat, a szépítkezést, a kiöltözést, de nem azért, mert igénytelen vagyok, hanem mert erőltetésnek érezném, az nem én lennék, én kicsit sportosabban szeretek öltözködni. Nem tudok túl nőiesen sem viselkedni. Nem vagyok trágár vagy flegma, csak valahogy nincsen valami szexi kisugárzásom, a flörtölés sem megy, és a legtöbb pasi csak barátkozni akar velem ezek miatt, amit nem feltétlenül bánok.
Utálom a lányok filmeket is, nem vagyok romantikus típus sem. A testiséget is külön tudom választani az érzelmektől, vannak olyan srácok, akikkel szívesen lefeküdnék, de semmi több. Elég szőrös is vagyok, mindig csomót kell szőrtelenítenem.
Nem vagyok leszbikus, mert csak a srácok érdekelnek.
Mitől lehetnek ezek? Talán túl magas a tesztoszteron szintem?
Ezért írtam a szabad akaratot. a sors annak szánt, de ellenálltál neki. Amúgy a szőrős nőkkel - ilyen bajszos változat - eléggé negatív a viszonyom.
Ez érdekes. Nekem lánytestvérem hasonló. Szüleim nagyon sokáig abban a hitben ringatták magukat, hogy fiúnak fog születni, aztán később döbbentek csak rá, hogy ez bizony lány lesz. Mintha már ezt magzatkorban megérezte volna :D Ő is hasonlóan viselkedik, mint te, alkatilag viszont abszolút nőiesnek mondanám, bár talán ő is kicsit erősen szőrösödik.
A testvérem sosem ment el vizsgálatra, de szerintem ha téged foglalkoztat ez, mindenképpen menj el megnézetni magadat, hátha valami okossággal szolgálnak. Bár nem hiszem, hogy a flörtölési nehézségek feltétlenül hormonális hátterűek, nem lehet, hogy csak szimplán kissé önbizalomhiányos vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!