Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért érezhetem ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érezhetem ezt?

Figyelt kérdés

Egy egyetemi csoporttársam pár hónapja randira hívott, el is mentünk, de nem sült el jól. Nagyon különbözőek vagyunk, ő pl nagyon hímsoviniszta, ami nekem nagyon nem tolerálható, de ez csak egy példa a rengetegből. Ő még keresett, de lekoptattam, ő azóta nem egy csoporttársammal le is feküdt, nem jár senkivel.

Valamiért viszont nem tudom teljesen elfelejteni őt, ami furcsa, mert nem gondolom, hogy olyan erős szexuális feszültség lenne köztünk. Nem tudom megmondani, miért, azt tudom, hogy ő bármikor benne lenne bármiben velem még most is (a baráti társaságából többen mondták). Én viszont nem szeretnék nyitni felé, mert már tényleg nem tetszik és nem is illünk össze, de ha egy projektfeladat kapcsán ír, vagy összefutunk az egyetemen, mégis érzek valamit. Volt már valakivel hasonló?

2016. febr. 19. 00:42
 1/9 anonim ***** válasza:
AZ ellentétek vonzzák egymàst :D Ennyit tudok rá mondani, lehet jobban megkellene õt ismerni.
2016. febr. 19. 00:52
 2/9 anonim ***** válasza:
Hasonló a hasonlót vonzza hosszútávon. Szóval nem kell erőltetni, ha ennyire mások vagytok. Elég egy találkozó ahhoz, hogy ez kiderüljön. Összejönnél egy ilyen kurafival? Az szép.
2016. febr. 19. 01:13
 3/9 anonim ***** válasza:

Mert benne van egy szándékosan elszalasztott lehetőség. Ha nem különbözne ennyire az életfelfogásotok, simán adtál volna neki esélyt.

De jobb így, mintha összejöttök és folyamatosan csalódni kellett volna benne. Ha ennyire nem illetek össze, jól döntöttél.

2016. febr. 19. 06:55
 4/9 anonim ***** válasza:

A válasz nagyon egyszerű, testileg vonzódsz hozzá, de az agyad pedig ellenkezik. A külseje alapján elképzelted egy személyiségnek és amikor személyesen találkoztatok visszakoztál, még azt is megkockáztatom, hogy csalódott voltál...nem azt kaptad amire vágytál.

Ha nem feküdt volna le a csoporttársaiddal(és valószínűsítem, hogy pozitív híre van),akkor már rég elfelejtetted volna, de mivel folyamatosan tartjátok a kapcsolatot, ezért úgy érzed hogy valamit elszalasztottál, de ez nem a személyének szól, hanem az elképzelt szituációnak. Valld be nagyon is kíváncsi lennél milyen vele együtt lenni, de a hiúságod nem engedi ezt, mert Te nem olyan lány vagy....ezért soha nem fogod megtudni mit hagytál ki.

38F

2016. febr. 19. 08:19
 5/9 anonim ***** válasza:
42%
Nagyon hímsoviniszta, de több csoporttársadat is megdugta? Sosem fogom megérteni a nőket...
2016. febr. 19. 10:42
 6/9 anonim ***** válasza:
10:42: Ne "a nőket" próbáld megérteni vagy nem megérteni, hanem inkább nézz utána bizonyos szavak jelentésének és akkor nem fogsz ilyen kérdéseket feltenni.
2016. febr. 19. 11:18
 7/9 anonim ***** válasza:
#6: képzeld, tudom mit jelent a hímsoviniszta... Pont azért csodálkozok, mert az ilyen férfiak általában taszítják a nőket, ezért írtam azt, amit.
2016. febr. 19. 11:22
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha a nők nem állnának szóba hímsoviniszta férfiakkal, már réges-régen kihaltunk volna. Sokan egyáltalán nem tartják taszítónak az ilyesmit, sőt, inkább természetesnek.

Jó neked, ha olyan közegben mozogsz, ahol a lányok nem szeretik, ha élből lekezelik őket, de sajnos nem mindenhol van ez így. :(

2016. febr. 19. 11:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Azokkal a lányokkal, akikkel jóban vagyok, közülük mind utálja őket. :)
2016. febr. 19. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!