Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az intimitás megszünt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az intimitás megszünt a kapcsolatunkból. Azt mondják mindig kettőn áll a vásár, érezhetem úgy, hogy ez nem igaz? Vagy nagyon önző lennék?

Figyelt kérdés

Sziasztok 27 éves vagyok, párkapcsolatban élek 8 éve és kicsit elbizonytalanodatam. Talán magamban, talán nem. Majd ki-ki leírja a véleményét.

Kezdjük gyorsan a problémákkal amiket Én annak tartok és rögtön írom mellé a párom válaszát :

- Csók hiánya. - Úgy érzem naponta, de legalább 1-2 nap elteltével egy pár perces lassú csók feldobná a napomat. - Az ő válasza az hogy nem egy csókolózos típus. - Szerintem a csók a szerelem jele és fontos.

- Kevés szex. - Persze, nem várok én csodákat 8 év után, de heti 2-3 alkalom nekem Férfi fejjel elég lenne. - Ő nem igényli úgy a szex-et a testiséget. - Tisztában vagyok ezzel is végletenségig lehet húzni ezt a témát, de úgy érzem havi 1 alkalom, vagy több mint egy hónap két alkalom között, problémára vall. A csók hiánya szex közben pedig számomra kudarc.

- Bizalom hiánya - Nem a szerelemben érzem a bizalom hiányát, hanem az élet egyes dolgai iránt, pl.: Nem bízik benne, hogy valamit meg tudok csinálni. Általában ha elsőre nem sikerül, akkor megkér hogy ne is próbálkozzak tovább, mert nem értek hozzá. Természetesen nem értek mindenhez, sőt valóban úgy érzem a legtöbb dologhoz kevesebb értek az átlagnál. Pl.: Autószerelés, barkács munkák, de próbálom megérteni ezeket a dolgokat úgy, hogy megpróbálom.

Mindig nyilt kártyákkal játszunk, tehát amiket ide írok már mind-mind megbeszéltük, viszont annyira más és más a véleményünk. Talán egyeseknek furcsa, és megbélyegzik a kapcsolatot, vagy azt írják számukra ez nem kapcsolat, eltekintve a fenti dolgoktól teljes mértékben szeretem a páromat, és soha semmilyen mértékben nem csaltam meg. Hangot adtam a fentiek mindegyikére, és szerettem volna megbeszélni. Általában a válassz, az hogy miért nem keresek valaki mást, meg hogy nekem csak ez a fontos. Egy percig nem tagadom, hogy a csók a szex számomra egy magasabb intenzívebb formálya annak, hogy kifejezzem szeretem az illetőt, hogy amivel tudom kényeztetem.

2016. jan. 27. 19:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
ezt 8 éve rontottad el. sose kezdj olyannal komolyabban akinek más a csókolózási hozzáállása. Én sem bírnék egy mindig csókoskodó partnert... Mert én sem vagyok csókos típus. Tudom fura, de tényleg van ilyen.
2016. jan. 27. 19:34
 2/13 A kérdező kommentje:
Természetesen furának, fura. Mindeben fer play-t játszunk mondta, az elején, hogy nem annyira csókolózos típus, de a kapcsolat elején még voltak csókok, mondhatni sok, így számomra ezzel nem volt probléma :) Félre ne értes, számomra nem megbánás, és probléma a jelenlegi kapcsolatom, de az a meglátásom, hogy az intimitásért küzdeni kell, mert egyben tartja a kapcsolatot.
2016. jan. 27. 19:39
 3/13 anonim ***** válasza:

Ha nyolc éve is ilyen volt, amikor összejöttetek, akkor gyanítom, hogy nem lennétek együtt nyolc éve. Hiszen ezek a dolgok korábban is zavartak volna. Hacsak te nem változtál meg teljesen az utóbbi időben.

A leírásodból úgy tűnik, hogy teljesen közömbösen áll a kapcsolatotokhoz a barátnőd. Leginkább ezért: "Általában a válassz, az hogy miért nem keresek valaki mást, meg hogy nekem csak ez a fontos."

Aki ilyet mond, az szerintem már igencsak el van hidegülve a másiktól.

2016. jan. 27. 19:43
 4/13 A kérdező kommentje:
Természetesen nem ilyen volt, hiszen ezért is fogalmazódott meg bennem ez a kérdés, felé első körben és most az internet népe felé :) Én úgy érzem, hogy az idő egy relatív dolog, nem telejsen kéne az adott érzelmeknek ilyen mértékben csökkenniük.
2016. jan. 27. 19:50
 5/13 Költőnő? ***** válasza:

A csókolózós részt, azt mondjuk adom, én se vagyok az csókkirály, bár a rövidebb csókok, főleg szex előtt, közben, azért alap. A havi egy szextől mondjuk én a fejem venném szét a falon, bár az is tény, hogy ha kevesebbet van alkalmunk együtt lenni; csökken a libidóm.

A többire nincs mentség, az akkora tapírság, hogy szó nincs.

2016. jan. 27. 20:16
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi kommenteket. Természetesen megpróbálom a leírtakból és a saját értelmeimből felépíteni egy újbóli beszélgetést a párommal.
2016. jan. 27. 20:28
 7/13 anonim ***** válasza:

Tök fölöslegesen erőlködsz, teljes más igényeitek vannak. Ha most még tartod is magad, 10 év múlva már nem fogod tudni és bánni fogod, hogy elvesztegetted az éveidet.

Nem erőltetheted rá a te vágyaidat, és ő sem várhatja el, hogy a kedvéért lemondj dolgokról. Külön út lesz a megoldás előbb-utóbb.

2016. jan. 27. 21:39
 8/13 anonim ***** válasza:
42%

Véleményem szerint nem kíván már téged egyáltalán, és ennek az az oka, hogy nem tart férfinak. Mert például nem vagy jó autószerelésben, és az nem férfias dolog.

Mert sajnos az az igazság, hogyha bejönne a képbe egy igazi alfahím, csókolná naphosszat, rögtön nem lenne vele problémája. Hiszen igazad van, a csók a szerelem jele, persze egy idő után biztos csökken a mennyisége, de szex közben azért alap. Elhúzza a fejét is gondolom.

Hát meg szerintem a szex is a szerelem jele, ha csak nincs nőgyógyászati gondja, nem hiszem, hogy normális havi egyszer kívánni (és gondolom azt is a te erőltetésedre).

Én otthagynám, amúgy is hamar lekötötted magad mellette, és gondolom, nem is hiszed, hogy találnál jobbat, pedig esélyes.

2016. jan. 28. 09:44
 9/13 anonim ***** válasza:

"Véleményem szerint nem kíván már téged egyáltalán, és ennek az az oka, hogy nem tart férfinak. Mert például nem vagy jó autószerelésben, és az nem férfias dolog."

Hát ez van, srácok, tessék megtanulni most azon nyomban autót szerelni, ha azt akarjátok, hogy minden csaj a lábaitok előtt heverjen! Itt a titok nyitja, tessék.

Még jó, hogy innen kellett megtudnom.

:D :D

2016. jan. 28. 18:46
 10/13 anonim ***** válasza:
Ezt csak példának hozta fel és igaza is van. A lényeget megfogalmazta.
2016. jan. 28. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!