Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az intimitás megszünt a kapcsolatunkból. Azt mondják mindig kettőn áll a vásár, érezhetem úgy, hogy ez nem igaz? Vagy nagyon önző lennék?
Sziasztok 27 éves vagyok, párkapcsolatban élek 8 éve és kicsit elbizonytalanodatam. Talán magamban, talán nem. Majd ki-ki leírja a véleményét.
Kezdjük gyorsan a problémákkal amiket Én annak tartok és rögtön írom mellé a párom válaszát :
- Csók hiánya. - Úgy érzem naponta, de legalább 1-2 nap elteltével egy pár perces lassú csók feldobná a napomat. - Az ő válasza az hogy nem egy csókolózos típus. - Szerintem a csók a szerelem jele és fontos.
- Kevés szex. - Persze, nem várok én csodákat 8 év után, de heti 2-3 alkalom nekem Férfi fejjel elég lenne. - Ő nem igényli úgy a szex-et a testiséget. - Tisztában vagyok ezzel is végletenségig lehet húzni ezt a témát, de úgy érzem havi 1 alkalom, vagy több mint egy hónap két alkalom között, problémára vall. A csók hiánya szex közben pedig számomra kudarc.
- Bizalom hiánya - Nem a szerelemben érzem a bizalom hiányát, hanem az élet egyes dolgai iránt, pl.: Nem bízik benne, hogy valamit meg tudok csinálni. Általában ha elsőre nem sikerül, akkor megkér hogy ne is próbálkozzak tovább, mert nem értek hozzá. Természetesen nem értek mindenhez, sőt valóban úgy érzem a legtöbb dologhoz kevesebb értek az átlagnál. Pl.: Autószerelés, barkács munkák, de próbálom megérteni ezeket a dolgokat úgy, hogy megpróbálom.
Mindig nyilt kártyákkal játszunk, tehát amiket ide írok már mind-mind megbeszéltük, viszont annyira más és más a véleményünk. Talán egyeseknek furcsa, és megbélyegzik a kapcsolatot, vagy azt írják számukra ez nem kapcsolat, eltekintve a fenti dolgoktól teljes mértékben szeretem a páromat, és soha semmilyen mértékben nem csaltam meg. Hangot adtam a fentiek mindegyikére, és szerettem volna megbeszélni. Általában a válassz, az hogy miért nem keresek valaki mást, meg hogy nekem csak ez a fontos. Egy percig nem tagadom, hogy a csók a szex számomra egy magasabb intenzívebb formálya annak, hogy kifejezzem szeretem az illetőt, hogy amivel tudom kényeztetem.
Köszönöm a javaslatokat. Sok dologban igazatok van, viszont tényleg nem ismeritek a barátnőmet. Szerintem fer velem szemben még akkor is ha a fenti problémákat felsoroltam, hiszen nem rejteget ha baj van kimondjuk, az már más hogy mi az amin változtatni akar Ő maga. Igen a szex alatti csók inkább ami zavaró, nem is az általános csókolózgatás. Meg is említettem neki, hogy amíg ezek nem jönnek helyre, és ilyen kevés lesz a szexualitás nem hiszem hogy működni fog hosszabb távon.
Köszönöm.
Kedves Kérdező és Többiek!
Igen,itt mi mind látatlanban beszélünk. De ha kicsit belegondolunk a dolgokba...ha valami nekünk jól esik,pluszt ad az életünkhöz,azt minél többször szeretnénk megkapni. Ok,neki nem ad semmi pluszt a csókolózás,van ilyan...de ezek szerint a szex sem. És most itt nem arra utalgatok,hogy nem vagy elég jó az ágyban, csak ezek szerint valamiért nem passzoltok össze. Valószínűleg ez a kapcsolat már csak a bizalmon,biztonságérzeten, megszokáson alapszik. Legalábbis a hölgy részéről. De valljuk már be,már azzal is segítene a párján,akit elvileg szeret,hogy ha neki nem is olyan jó,akkor is heti pár alkalommal szétteszi a lábát. Szerintem ne erőltesd rá, max pár hétig javul a dolog,aztán észrevétlenül ugyanitt fogsz tartani egy idő után. Te tudod,biztos szereted,de egy életed van...
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!