Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz, hogy az a férfi aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy az a férfi aki külföldre megy ki dolgozni, egy 10-es skálán instant veszít 4 pontot a férfias értékeiből?

Figyelt kérdés

[link]

A cikk angol, nem mindenki érti de ez nem is baj, legalább kiszűri a hülyék kommentjeit. A táblázatra figyeljetek leginkább.

Igaz, hogy ez a felmérés Amerikában készült, ahol más a demográfia. De itt most Európában az van, hogy a kelet-európait azt annyira lenézik a nyugat-európaiak, mint egy akcentussal beszélő ázsiait Amerikában.

Van ott olyan, hogy "race" a táblázatban, ez elvileg itthon +2 pont lenne, de külföldön nagyon lenézik a keleti vendégmunkást, ráadásul biztos hogy akcentussal is beszél, ez instant -2 pont egy férfi vonzerejéből.

Tehát ha itthon vagy egy 10/8-as pasi, ami határozottan jónak számít, akkor kint egy 10/4, egyből átlagon aluli lettél egy jó pasiból..

Ti is így látjátok ezt, akik már próbáltak/próbálnak szerencsét külföldön? Mennyire igaz ez?

2017. aug. 19. 22:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Már bocs, de ha a külföldi nők átnéznek rajtad annak nem az oka hogy magyar vagy, tekintve hogy ők ezt nem tudják. Más ha már ismeritek egymást, de így elsőre honnan tudnák hogy nem helybeli vagy? Egy csomó vegyes házasság van amiből születhettél.

Amúgy eszerint nőként a kelet európaiság nagyon kelendő, mert én kint jó nőnek számítottam, itt meg észre sem vesznek a pasik....

2017. aug. 20. 13:15
 12/16 anonim ***** válasza:
11es szerintem az én válaszomra reagáltál. Voltál már Nagy-Britanniában, esetemben Skóciában? Láttál már skót férfiakat? 50 méterről megmondod hogy ki az aki helybéli, és ki az aki bevándorló. Csajoknál ugyan-ez. Annyira más a karaktere az arcuknak, de még a stílusuk is. Példa pasiknál: jelenleg szabadságomat töltöm itthon. Itt minden fiatal srácnak felül megnövesztett, oldalra/hátra fésült haja van, kint pedig az összesnek körbe felnyírt, felül összeborzolt. Ez csak egy hülye példa, de minden annyira más rajtuk/rajtunk, hogy simán levágod ki az aki nem helybéli.
2017. aug. 20. 13:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Én Angliában és Írországban is éltem kint. A férjem unokahúgai félig arabok voltak, olyan gyönyörűek hogy hihetetlen. De voltak még ott félig indiai meg ilyen-olyan emberek is. Ott azért sok a bevándorló és azok keverednek is. Nem tudom, Skóciában mi a helyzet.
2017. aug. 20. 13:43
 14/16 anonim ***** válasza:
13-as! A férfiak hamarabb lefekszenek egy arab nővel, mint egy fehér nő egy arab férfival. A férfiaknak a külső a legfontosabb, és ha az a más rasszból származó nő elég szép, nem fogja érdekelni a származása. Plusz a britek amúgy is jobban kedvelik a volt gyarmatokról származó bevándorlókat (legyenek afrikaiak vagy pakisztániak) mint a fehér kelet-európaiakat. Én az előző példámban a hagyományos fehér skótokról és fehér kelet európaiakról beszéltem.
2017. aug. 20. 14:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Okés, rendben van.
2017. aug. 20. 14:48
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a magyarokra azért lehet igaz külföldön mert az átlag magyar szerintem sokkal önbizalomhiányosabb mint egy átlag nyugati, talán az itthoni “szégyenítőkultúra” miatt. Az a pár “nehézfiú” tipusú kelet-európai viszont sokkal dominánsabb az átlag nyugatinál, na ezek akikről a nyugati nők áradoznak, nem a standard keleteurópai srácokról.

Amúgy a magyar nőkről meg azt a külföldi sztereotípiát hallottam hogy nagyon pesszimisták, komorak, nem jópofiznak és nem szórakoztatóak, tehát nem kellemes társaság. Viszont ennek ellenére nagyon jól néznek ki, és mivel a férfiaknak (kezdetben) ez a legfontosabb, ezért így is sikeresek.

2018. aug. 13. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!