Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyagias nő lennék?
A mostani párom többet keres mint az előző, végre megengedhetek magamnak nyaralást, közös programokat, nem kell számolgatni mit hogyan kéne kihozni.
Az előző páromnál azért nem voltak ilyenek, mert mindig kevés pénze volt, nem volt elég semmire, és azt sem fogadta el soha, hogy én álljak neki ezt-azt.
(Nem ezért szakítottunk.)
Én is dolgozok, nekem a fele a fizetésem mint neki, de amire szükségem van, meg is veszem belőle.
A párom szívesen lep meg dolgokkal, már figyelek is arra, hogy ne mondjak előtte olyat, amit venni szeretnék, mert megelőz és megveszi nekem.
Nem mondom, hogy nem esik jól, de nem várom el!
Anyagias vagyok, ha biztonságot nyújt a párom jövedelme, de nem használom ki?

Kicsit hasonló a story, kedves kérdező! Nem unjátok még a b..romságaitokat?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
És nem unjátok még, hogy lúzer puhap..csként nők szerepébe bújtok? Ezzel is leamortizálva a női nemet a saját szerencsétlenségetek miatt?

Nem.
Érett nő vagy, igényekkel. Semmi gond nincs veled!
Gondolom otthon sem az anyagi bizonytalanság volt a megszokott.
Jól keres, örülj neki.
Nem akarod kihasználni, ezt látja ő is és értékeli.
Nőként kérdezem, nem vagyok férfi.
Sok mindennek néztek már, de férfinak még nem...

Ettől még nem vagy anyagias! Sok boldogságot!
Akkor lennél az ha még csak udvarolna neked 2 vagy akárhány férfi és csupán az alapján választanál hogy amelyik a legjobb anyagi helyzetben van.

Tedd fel a kérdést, ha te keresnél annyit, mint a párod, és a párod annyit, mint te, akkor is lenne sok közös program, nyaralás?
Utána meg is kaptad a választ a kérdésedre.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!