Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez a sok mamahoteles csaj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a sok mamahoteles csaj?

Figyelt kérdés

30 év körül keresgélek és ellenben az itteni állításokkal, a legtöbb csaj még mindig mamahoteles. (vidék)

Nekem már rég van saját lakásom és egzisztenciám és kicsit kiábrándít ez a dolog. Milyen már, hogy valakinek 30 évesen nincs annyi igénye, hogy ne a szüleivel éljen?

Nyilván mondogatják, hogy gyűjtenek. Ezen az elven viszont 40 éves korukig is otthon lakhatnak kb.

2024. jan. 24. 19:47
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lenne férjem (34 vagyok), én is a szüleimmel élnék még. Mert albérletre nem cseszném el a pénzem, tanulni meg hiába tanultam, olyan munkám sosem lesz, amiből lakást tudnék venni. Ja ,és a seggem alá sem pakoltak lakást a szüleim. Úgyhogy most "férjhotelben" élek és baromira jó ez így nekünk.
2024. jan. 28. 09:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!