Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez a sok mamahoteles csaj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a sok mamahoteles csaj?

Figyelt kérdés

30 év körül keresgélek és ellenben az itteni állításokkal, a legtöbb csaj még mindig mamahoteles. (vidék)

Nekem már rég van saját lakásom és egzisztenciám és kicsit kiábrándít ez a dolog. Milyen már, hogy valakinek 30 évesen nincs annyi igénye, hogy ne a szüleivel éljen?

Nyilván mondogatják, hogy gyűjtenek. Ezen az elven viszont 40 éves korukig is otthon lakhatnak kb.

2024. jan. 24. 19:47
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
50%

Igenytelenseg a sajat eletre, mert azzal nehezsegek jarnak.

Igy a mama kimossa a ruhajukat es foz, a papa fut rajuk, semmi gond az elettel. Csak igy nincs tavlat, nincsenek tervek, s ahogy valaki beleoregszik a mama hotelba, hidegzuhanykent eri majd, ha valakivel ossze kell koltozni, s ott tennikell, napi szinten mosas, takaritas, s a masik elviselese.

2024. jan. 24. 19:50
 2/41 anonim ***** válasza:
81%

Te csak arra tartasz 3-4profilt, hogy idiótábbnál idótább kérdéseket írogathass ki???

Komolyan nincs semmi más örömöd az életben?

Basszus legalább egy xboxot vegyél, az is hasznosabb időtöltés lenne.

2024. jan. 24. 19:50
 3/41 A kérdező kommentje:

1 Ebben lehet valami.

2 Nem tudom miről beszélsz.

2024. jan. 24. 19:51
 4/41 anonim ***** válasza:
70%

Mi a baj ezzel?

Nem mindenki ostoba.

Albérlet sokba kerül

Saját keco meg igen tudom mindenkinek is van már 70 millioja hát nincs.

2024. jan. 24. 19:53
 5/41 anonim ***** válasza:
66%
Szeretem a szüleimet. Ha ez téged zavar, akkor le lehet kopni. Van épp elég hozzád hasonló a sorban.
2024. jan. 24. 19:53
 6/41 A kérdező kommentje:

4 - Önálló életre való igény hiánya, elég gáz. Várják a megmentő férfit vagy miért van ez?

5 - Ki nem szereti őket? De le kell szakadni anya csecseiről, 30 év körül épp itt az ideje.

2024. jan. 24. 19:55
 7/41 anonim ***** válasza:
49%
Az, hogy velük élek, még nem jelenti azt, hogy nem vagyok róluk leszakadva. Amúgy meg senkit nem érdekelnek a te elvárásaid. Ha nem fele meg neked a csaj akkor keress olyat aki megfelel. Van több 10 000 nő csak ebben az országban.
2024. jan. 24. 20:02
 8/41 anonim ***** válasza:
70%
Sok nem mamahoteles van csak nem rád vágynak.
2024. jan. 24. 20:03
 9/41 anonim ***** válasza:
63%

Bezzeg ha egy pasas él a szüleivel, az lúzer. Ha egy nő, akkot csak "okosan döntött, nem pazarolja albérletre a pénzét" 🤣

Szánalom ez a női elfogultság.

2024. jan. 24. 20:07
 10/41 anonim ***** válasza:
79%
Magyarországon élsz, mit vársz?
2024. jan. 24. 20:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!