Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez a sok mamahoteles csaj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a sok mamahoteles csaj?

Figyelt kérdés

30 év körül keresgélek és ellenben az itteni állításokkal, a legtöbb csaj még mindig mamahoteles. (vidék)

Nekem már rég van saját lakásom és egzisztenciám és kicsit kiábrándít ez a dolog. Milyen már, hogy valakinek 30 évesen nincs annyi igénye, hogy ne a szüleivel éljen?

Nyilván mondogatják, hogy gyűjtenek. Ezen az elven viszont 40 éves korukig is otthon lakhatnak kb.

2024. jan. 24. 19:47
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
34%

"a szülőkkel élő nők aktív részei a háztartás vezetésének"

A mai csajok jó része egy zacskós levest sem tud elkészíteni, nemhogy háztartást vezessen 🤣

2024. jan. 24. 21:31
 32/41 anonim ***** válasza:
19%

"A mai csajok jó része egy zacskós levest sem tud elkészíteni, nemhogy háztartást vezessen"

Csak az egyenlőség nevében, ha a férfiak sem, a nők sem.

2024. jan. 24. 21:36
 33/41 anonim ***** válasza:
94%
Nem olvastam el a válaszokat...de "vidéken" lakom, a családi házban, fele saját tulajdon. Akkor édesanyám lakik nálam vagy én nála??? Nyilván nem veszek fel hitelt 20+ évre majd ha lesz egy olyan párom akivel közös jövőt képzelünk el, felesbe megoldjuk, de egyedül önerőből vidéki fizetésből nem kerül rá. Nyilván ha Pesten dolgoznék albérletben laknék, de így nem. Bár kérdéses mennyivel lehet többet keresni ott...ha épp elviszi az albérlet vagy a hitel megéri e. Plusz üres lakásba hazamenni minden nap nem lehet túl felemelő. De nehéz kérdés ez, és valahol érthető is hogy ismerkedésnél felmerül. Irigylem azt a sok ismerősömet akik már érettségire vagy diplomaosztóra lakást kaptak a szüleiktől, nekem autóm sincs nem indul mindenki azonos feltételekkel, ettől még jó ember lehet. Aztán mindenki döntse el maga kivel akarja összekötni az életét...
2024. jan. 24. 21:57
 34/41 anonim ***** válasza:
35%

"Csak az egyenlőség nevében, ha a férfiak sem, a nők sem."

Hát, mucikám, akkor az egyenlőség nevében a mamahoteles nőcik se várják el, hogy a pasi egyből lakást virítson vagy többet keressen... 😂

2024. jan. 24. 22:24
 35/41 anonim ***** válasza:
11%
34, nem vagyok mamahoteles, szóval elvárom a saját lakást, vigyori.
2024. jan. 24. 22:25
 36/41 anonim ***** válasza:
0%
Ez a kérdés, te jó ég!
2024. jan. 24. 23:27
 37/41 A kérdező kommentje:

28 - Az régen volt, ma meg az egyenlőség világa van, ahol egy nő is elvi síkon bármit megtud magának teremteni. Hangsúlyozom ELVI SÍKON. A gyakorlatban még mindig a megmentő férfit várják, mint ahogy azt te is leírtad.

33 - Nekem kerül rá vidéki fizetésből. 20 évesen meg már egy autót is megtudtam venni, annak idején 3m forint volt ami elég soknak számított, most 30 évesen is ez az autóm van.

Az meg tény, hogy a mai csajok sok olyan dologra képtelenek mint az elődeik. Nálam lakott már barátnőm és kb én jobban főztem. Szóval ja, nyilván nem kell mindenkit elítélni és megbélyegezni, de régen az asszony szó nélkül kimosta a férfi sz*ros alsógatyáját, ma meg ha egy ilyen lenne akkor csak fintorogna a lány.

2024. jan. 25. 06:26
 38/41 anonim ***** válasza:
85%
Szóval van lakásod, autód, pénzed, perfektül főzöl, tulajdonképpen neked minek barátnő? Te elég vagy magadnak, úgyis többre tartod magad mindenki másnál.
2024. jan. 25. 09:30
 39/41 A kérdező kommentje:
A mamahotelesektől mindenképpen több is vagyok.
2024. jan. 25. 10:48
 40/41 anonim ***** válasza:
#39 oké, akkor ne foglalkozz velük. Én pl. mint vékony nő nem foglalkozok kövér pasikkal, mert nem jönnek be. Akkor most írjak ki kérdést, hogy miért van ennyi kövér pasi, hogy mernek egy levegőt szívni velem, hiszen én több vagyok náluk!
2024. jan. 25. 11:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!