Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresőn megtetszett egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn megtetszett egy lány. Mit írjak neki?

Figyelt kérdés

Nem tudom, elsőre mit írjak neki, hogy válazoljon is?

Ti mit írtatok amire válaszolt is a csaj?

Csajok nektek mit írtak ami nem volt rossz szöveg?

2024. jan. 7. 02:09
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Ezt, egyből tudni fogja mit tegyen:

[link]

2024. jan. 7. 02:21
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Engedd el, hogy ezen fog mulni. Elcseszni ugyan lehet, de alapvetoen latja a fotoidat, es van egy erzese, hogy igen, vagy nem. Ha erdeklodne, akkor egy sablonos jelentkezesbol is kialakulhat beszelgetes. Nem erdemes szineszkedni, csak gorcsolni sem. Ha tetszel, akkor tetszel neki. Mindenkinek mas tetszik, egymillio dolog. Ezert csak normalisan irj neki.
2024. jan. 7. 02:32
 3/9 anonim ***** válasza:
9%
Írj ha szimpatikus vagyok. Ismerj meg és majd te eldöntöd milyennek gondolsz. Imre
2024. jan. 7. 03:17
 4/9 anonim ***** válasza:
41%
Olyan szexin csücsörítel hogy felállt rád a károm gádzsi,ugorjál már el azt rendezzél le. A taxit fizetem mert egy úr vagyok.
2024. jan. 7. 05:25
 5/9 anonim ***** válasza:
10%
Gazdag szamár vagy és használjon ki
2024. jan. 7. 08:35
 6/9 anonim ***** válasza:
40%
Ha ezt itt kell megkérdezned, és magadtól nem jut eszedbe semmit, nincs ötleted, nem vagy kreatív, még ehhez sem, akkor neked nem kell nő még. Nincs önálló gondolatod.
2024. jan. 7. 08:37
 7/9 anonim ***** válasza:
34%
Teljesen mindegy. Ha legalább olyan jól nézel ki, mint Brad Pitt, George Clooney és Johnny Depp együttvéve kétszer, akkor még egy "szia, mizu"-tól is el fog olvasni minden nő. Ha nem ütöd meg ezt a szintet, akkor meg el se fogja olvasni senki, amit írsz.
2024. jan. 7. 10:12
 8/9 A kérdező kommentje:

Én írnek neki normálisan, de nem hiszem, hogy a több tucat levélből ami mind sziával kezdődik pont az enyémre írna vissza.

Vagy ha rá is klikkelj, akkor sem leszek ezzel olyan, hogy érdkees ék találjon.

Az, hogy nincs önálló gondolatom és, hogy nem tudom, hogy mit írjak amire válaszolna is az nem hiszem, hogy összefügg.

Egy társkeresőn a lányok van, hogy napi 30-40 levelet is kapnak.

2024. jan. 8. 01:44
 9/9 anonim ***** válasza:
66%
Többek között éppen ezért nem fogják még csak elolvasni sem, ha nem nézel ki tökéletesen.
2024. jan. 8. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!