Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a sok mamahoteles csaj?
Figyelt kérdés
30 év körül keresgélek és ellenben az itteni állításokkal, a legtöbb csaj még mindig mamahoteles. (vidék)
Nekem már rég van saját lakásom és egzisztenciám és kicsit kiábrándít ez a dolog. Milyen már, hogy valakinek 30 évesen nincs annyi igénye, hogy ne a szüleivel éljen?
Nyilván mondogatják, hogy gyűjtenek. Ezen az elven viszont 40 éves korukig is otthon lakhatnak kb.
7 De, azt jelenti. Vagy azt hogy 30 évesen nem sikerült kialakítani egy olyan egzisztenciát amivel legalább egy albérletet fenn tudsz tartani. Saját ingatlanba nehéz gondolkodni nettó 600e fizetés alatt
8 Ezek társkeresős nők, de nyilván támadni könnyebb. Mamahoteles pasik meg le vannak ugatva hogy élet képtelenek. Hat a nők is azok akik ennyi idősen anyucival élnek.
2024. jan. 24. 20:07
12/41 anonim válasza:
A nők is azok, így van. De ha a férfiak mamahotelben lehetnek életre képesek akkor nők is szintén, mint kivétel nyugodtan.
2024. jan. 24. 20:09
13/41 A kérdező kommentje:
És mint manahoteles nők, milyen elvarasitok vannak a leendő pasitok fele? Csak úgy érdekel a dolog.
2024. jan. 24. 20:12
14/41 anonim válasza:
Mit gondolsz, kérdező? "A pasi járjon előrébb, legyen egzisztenciája, hátha szülni akar a nő..." De ne nézzék a nőt szülőgépnek ám, mert nem is akar gyereket.
2024. jan. 24. 20:15
15/41 anonim válasza:
Neked ehhez mi a fsz közöd van? Én 27 vagyok és albiban élek, de abszolút nem nézem le azokat, akik ilyen idősen még szülőkkel élnek. Ő dolguk. Ha neked ez párkapcsolathoz nem felel meg, akkor ne ilyen nőkkel ismerkedj és kész. Én sem ismerkedek mamahoteles pasikkal.
2024. jan. 24. 20:16
16/41 anonim válasza:
" nem nézem le azokat, akik ilyen idősen még szülőkkel élnek."
"Én sem ismerkedek mamahoteles pasikkal."
Aha 😂
2024. jan. 24. 20:18
17/41 A kérdező kommentje:
14 - Kb.
15 - Nincs ráírva egy no homlokára h mamahoteles, de nyugi offolom őket azonnal.
2024. jan. 24. 20:19
18/41 A kérdező kommentje:
16 - Ja, azt közbe csak egy csöves albérletben van. 😂 Mintha a sajátja lenne.
2024. jan. 24. 20:19
19/41 anonim válasza:
Ezzel egészen addig nincs baj, amíg képes akár önálló életre és például jövőbelivel változtatni. S határozottan utálom az "ismeretlenül előre elvárunk-hánytorgatunk-lenézünk" hozzáállást. Senkinek semmi köze hozzá így általánosságban vagy általánosítva. Meg kell tapasztalni, hogy miért van így és fogékony-e közös életre. Ha nem, akkor lehet tiplizni. De addig senkit nem ítélünk el.
2024. jan. 24. 20:20
20/41 anonim válasza:
Az egészből külön kell venni a mamahotelt, mert a jelentése szerint az illető akkor tényleg életképtelen. De itt nagyon általánosított beszéd lett belőle.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!