Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez a sok mamahoteles csaj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a sok mamahoteles csaj?

Figyelt kérdés

30 év körül keresgélek és ellenben az itteni állításokkal, a legtöbb csaj még mindig mamahoteles. (vidék)

Nekem már rég van saját lakásom és egzisztenciám és kicsit kiábrándít ez a dolog. Milyen már, hogy valakinek 30 évesen nincs annyi igénye, hogy ne a szüleivel éljen?

Nyilván mondogatják, hogy gyűjtenek. Ezen az elven viszont 40 éves korukig is otthon lakhatnak kb.

2024. jan. 24. 19:47
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

7 De, azt jelenti. Vagy azt hogy 30 évesen nem sikerült kialakítani egy olyan egzisztenciát amivel legalább egy albérletet fenn tudsz tartani. Saját ingatlanba nehéz gondolkodni nettó 600e fizetés alatt

8 Ezek társkeresős nők, de nyilván támadni könnyebb. Mamahoteles pasik meg le vannak ugatva hogy élet képtelenek. Hat a nők is azok akik ennyi idősen anyucival élnek.

2024. jan. 24. 20:07
 12/41 anonim ***** válasza:
92%
A nők is azok, így van. De ha a férfiak mamahotelben lehetnek életre képesek akkor nők is szintén, mint kivétel nyugodtan.
2024. jan. 24. 20:09
 13/41 A kérdező kommentje:
És mint manahoteles nők, milyen elvarasitok vannak a leendő pasitok fele? Csak úgy érdekel a dolog.
2024. jan. 24. 20:12
 14/41 anonim ***** válasza:
57%
Mit gondolsz, kérdező? "A pasi járjon előrébb, legyen egzisztenciája, hátha szülni akar a nő..." De ne nézzék a nőt szülőgépnek ám, mert nem is akar gyereket.
2024. jan. 24. 20:15
 15/41 anonim ***** válasza:
76%
Neked ehhez mi a fsz közöd van? Én 27 vagyok és albiban élek, de abszolút nem nézem le azokat, akik ilyen idősen még szülőkkel élnek. Ő dolguk. Ha neked ez párkapcsolathoz nem felel meg, akkor ne ilyen nőkkel ismerkedj és kész. Én sem ismerkedek mamahoteles pasikkal.
2024. jan. 24. 20:16
 16/41 anonim ***** válasza:
39%

" nem nézem le azokat, akik ilyen idősen még szülőkkel élnek."

"Én sem ismerkedek mamahoteles pasikkal."

Aha 😂

2024. jan. 24. 20:18
 17/41 A kérdező kommentje:

14 - Kb.

15 - Nincs ráírva egy no homlokára h mamahoteles, de nyugi offolom őket azonnal.

2024. jan. 24. 20:19
 18/41 A kérdező kommentje:
16 - Ja, azt közbe csak egy csöves albérletben van. 😂 Mintha a sajátja lenne.
2024. jan. 24. 20:19
 19/41 anonim ***** válasza:
83%
Ezzel egészen addig nincs baj, amíg képes akár önálló életre és például jövőbelivel változtatni. S határozottan utálom az "ismeretlenül előre elvárunk-hánytorgatunk-lenézünk" hozzáállást. Senkinek semmi köze hozzá így általánosságban vagy általánosítva. Meg kell tapasztalni, hogy miért van így és fogékony-e közös életre. Ha nem, akkor lehet tiplizni. De addig senkit nem ítélünk el.
2024. jan. 24. 20:20
 20/41 anonim ***** válasza:
92%
Az egészből külön kell venni a mamahotelt, mert a jelentése szerint az illető akkor tényleg életképtelen. De itt nagyon általánosított beszéd lett belőle.
2024. jan. 24. 20:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!