Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kell kisboltban felszed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell kisboltban felszedni csajt?

Figyelt kérdés
Van egy eladó lány aki tetszik. De elég gáz lenne úgy fűzni hogy közben a kisboltban vannak. Ilyenkor mi a taktika? Mit mondjak neki?

2024. jan. 13. 14:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Menj olyankor, amikor nincsenek sokan. Mondjuk ha csak 1-2 ember lézeng bent, bámészkodik, nem a kasszánál állnak, akkor is nyugodtan beszélgethetsz vele valami semleges témáról, ha gyakran jársz be és ő is ismer látásból, annyit is kérdezhetsz, hogy hogy telik a napja, vagy valami, ne nyomulj azért látványosan rögtön.
2024. jan. 13. 14:12
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Úgy ne is fűzzed, hogy közben dolgozik. Próbáld elhívni valahova, mert az embereket ne tartsad fel, akik éppen vásárolnának, és miattad nem tudnak.
2024. jan. 13. 14:14
 3/13 A kérdező kommentje:

2, Na hát ez az, hogy ott a stressz hogy bármikor jöhetnek meg feltartom a dolgokat.

1, Köszi a tippet. Nem tudom az mikor van, talán estefelé.

2024. jan. 13. 14:17
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Csak vedd a jelet is, ha nem vevő rá.

Nagyon utálom, mikor dolgozok és úgy akarnak felszedni, mert menekülni se tudok hova és sokszor nem értik meg a nemet..

2024. jan. 13. 14:18
 5/13 anonim ***** válasza:
2024. jan. 13. 14:18
 6/13 A kérdező kommentje:

5, Uhh ez a szinkron borzalmas.

4, az már zaklatás, én nem zaklatom az embereket, ha nem akkor nem.

2024. jan. 13. 14:23
 7/13 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem a legrosszabb helyen próbálkozol.. napi 10 lúzer bepróbálkozik náluk általában.. nem nagyon van szerintem kedvük ismerkedni.
2024. jan. 13. 14:37
 8/13 anonim ***** válasza:
7. És szerinted mindenki lúzer? Bár..., aki a Gyakorin kérdezi, hogy mit csináljon, az mondjuk pont az, de érted?
2024. jan. 13. 14:44
 9/13 anonim ***** válasza:
25%
VAN BARÁTJA, szóval SEHOGY!!!
2024. jan. 13. 15:13
 10/13 anonim ***** válasza:

Nem arról van szó, hogy mindenki az, de minden eladó csajnál vagy olyannál aki ügyfélszolgálatos kb heti 10 lúzer próbálkozik be és udvarolgat nekik. Pont ezért semmi esély nincs felszedni még akkor sem, ha te nem vagy az.

2024. jan. 13. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!