Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell kisboltban felszedni csajt?
Nah kiöltöztem elegánsba, legjobb parfüm, másfél két órát készülődtem, gyakoroltam a szöveget amit mondani fogok. Először voltak a boltba, úgy hogy visszamentem később. Tőlem ez a bolt egy 15 perc gyalog, szóval ma meg volt a napi mozgás.
Aztán dumálgattunk, és mondtam neki felvenném a facebookra. Hát neki van férje. Ja mondom jól van akkor.
9-esnek volt igaza.
10 De ilyen logika alapján az ilyen munkakörökben dolgozókat sehol, semmikor nem lehet felszedni, mert gondolom az, hogy elegük van a nyomulásból, nem szűnik meg a munkaidő végével. Én ezért javasoltam, hogy csak kezdjen el pár mondatokat beszélni vele ha épp ráér a lány, ne nyomuljon rögtön, akkor kialakulhat a szimpátia magától is.
Kérdező, de legalább megpróbáltad, nem kell tovább gondolkodni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!