Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell csajozni?

Figyelt kérdés

Regisztráltam társkeresőre, egy csomó lánynak írtam már, egy válaszolt csak, utána ő sem...

Fogalmam sincs mit csinálok rosszul. Tudtok segíteni?

2024. jan. 5. 21:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Azt csináltad rosszul, hogy regisztráltál.
2024. jan. 5. 21:17
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a konstruktív kritikát és segítséget. :D
2024. jan. 5. 21:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Jogos volt az első válasz. Én régebben is próbáltam ezeket az oldalakat, de nem sok ember aktív rajtuk. Pedig nő vagyok. Tehát még az az állítás sem állja meg a helyét, hogy nekünk könnyebb lenne a dolgunk.
2024. jan. 5. 21:40
 4/9 anonim válasza:

Az, hogy mit csinálsz rosszul attól függ, hogyan írtál rá és mit, a szövegnek megkapónak kell lennie, figyelem felkeltőnek. Emellett nem is biztos, hogy te rontottad el.

Én magam sem vagyok nagy fanja a társkereső oldalaknak, appoknak, több okból kifolyólag sem, de persze sose tudhatod kire akadsz ott, nem volt teljesen rossz ötlet, elvégre ezzel csak szélesíted a lehetőségeidet.

Azt javasolnám, ha ismerkedni szeretnél, hogy ha van rá lehetőséged azt személyesen tedd. Légy aktív, járj el közösségi programokra, legyél nyitott, ápolt, érdeklődő és figyelmes ugyanakkor ne hagyd hogy megvezessenek kihasználjanak, fő a határozottság. Ezek már alapjába véve sokat dobhatnak az esélyeiden.

Kitartás!

2024. jan. 5. 22:02
 5/9 anonim válasza:

Én is csak csatlakozni tudok a fentiekhez.

Regisztráltam Tinderre, meg nemrég Badoora is, és nagyon nagyon ritka kivétel, ha valaki engem jobbra húz, pláne ha az illető válaszol is az üzenetemre. A Tinderen összességében jó, ha fél év alatt kétszer sikerült válaszolt elérnem valakitől - az esetek többségében vagy nem válaszol, vagy töröl is egyből. Az, hogy ez mitől lehet azt nem tudom, lehet, hogy kellemetlennek érződik a dumám, meg unszimpatikusnak a fejem :D

Az meg a másik, hogy minél többet használja az ember, annál csalódottabb és frusztráltabb, így annál kevesebb az önbizalma is sajnos.

2024. jan. 5. 22:12
 6/9 anonim válasza:
100%

Ne érezd magad hibásnak.

Túl sok az inger, az elvárás toronymagas.

Nézd, mondjuk összejöttök és mivel a másik fél , aki jelen esetben egy nő hozzászokott a sok-sok üzenethez, impulzushoz, kevés lesz neki egy ember, bármilyen is legyen.

A tömeggel szemben lehetetlen felvenni a versenyt, viszont ha különleges képességeid vannak, akkor meg a másik fél lesz kevés.

Társkereső világa egy igen bonyolult világ, rohadjon meg az összes!

2024. jan. 6. 00:10
 7/9 anonim ***** válasza:
80%
Hány éves vagy?
2024. jan. 6. 10:12
 8/9 A kérdező kommentje:

25 vagyok.

2024. jan. 6. 10:18
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Igazából online tényleg nem érdemes. Nekem sem ment.

Szilveszteri batyus bálon meg összebújva táncoltam egy igen jó csajjal. Szóval, hajrá. Járj el eseményekre, emberek közé.

2024. jan. 6. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!