Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez a sok mamahoteles csaj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a sok mamahoteles csaj?

Figyelt kérdés

30 év körül keresgélek és ellenben az itteni állításokkal, a legtöbb csaj még mindig mamahoteles. (vidék)

Nekem már rég van saját lakásom és egzisztenciám és kicsit kiábrándít ez a dolog. Milyen már, hogy valakinek 30 évesen nincs annyi igénye, hogy ne a szüleivel éljen?

Nyilván mondogatják, hogy gyűjtenek. Ezen az elven viszont 40 éves korukig is otthon lakhatnak kb.

2024. jan. 24. 19:47
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
79%

#12:

Én nem vagyok mamahoteles nő. Igazat adtam neked, le is lettem pontozva.

Ha a férfi le van nézve azért, hogy mamahoteles akkor a nő is le legyen. Az így igazságos.

Viszont ha közülük akad egy pár életrevaló ember, vagy aki gyűjt albira, lakásra, vagy nem akar egyedül élni az miért rossz választás mindkettő nemet nézve? Nem értem.

Ha bárkinek megtetszik a másik és azért nem ad esélyt,mert otthon él, meg se akarja rendesen ismerni az LEHET, hogy lemarad egy jó kapcsolatról. Na de mindenki maga dönt.

2024. jan. 24. 20:22
 22/41 anonim ***** válasza:
82%
"Senkit nem érdekel" az egzisztencia, mert az emberség többet ér.
2024. jan. 24. 20:22
 23/41 anonim ***** válasza:
65%
21: Like!
2024. jan. 24. 20:23
 24/41 anonim ***** válasza:
77%

#18 van egy telkem és egy fél házam :) De mivel építkezni nem akarok, így albiban vagyok. Amellett is félreteszek havonta 200 ezret, így nem okoz problémát.

#16 nem nézem le azt emberileg, aki mamahoteles, de tekintve, hogy én nem vagyok az, így párkapcsolatra elvárom, hogy ő se legyen. Most ez olyan, hogy lehet te nem nézed le a kövér nőket, de kapcsolatra mégsem kéne neked, mert a vékonyakat szereted :D Attól még nem kell, hogy problémád legyen a köverekkel, csak nem kell otthonra.

2024. jan. 24. 20:38
 25/41 anonim ***** válasza:
88%

Nekem sincs saját lakásom, te tapernyál! De mamahoteles se vagyok. Amúgy gyanús hogy mindenkivel bajod van.

Apuci nem ad pénzt lakáson kívül AMG-re is, vagy miért van zabszem a seggedbe?!

2024. jan. 24. 20:53
 26/41 anonim ***** válasza:
94%
Komolyan azt hiszi bármelyikőtök is, hogy nem egy dagadt életképtelen minimálbéres biztonságiőr van a kérdező mögött, aki halálosan unja a műszakot?
2024. jan. 24. 20:55
 27/41 anonim ***** válasza:
100%
engem már dobott ki csaj a mama hotel miatt, xd azóta fel adtam a társ keresést.
2024. jan. 24. 20:56
 28/41 anonim ***** válasza:
47%

Kisfiam.Sosem volt az divat régen sem, hogy a nők egyedül éltek.

A férjezetlen nők a szülőkkel laktak, amíg meg nem házasodtak.A férfinek kell otthont biztosítani, nem a nőnek.Ez ugye házasodáshoz ALAP.

A nők már csak azért sem lehetnek soha mamahotelesek, mert a szülőkkel élő nők aktív részei a háztartás vezetésének, vakamint sokan pont, hogy segítik, ápolják a szülőket.

Mamahoteles csak férfi lehet.

Mamahoteles nő nem létezik, soha nem is léteztek.

Egy férfi sem mamahoteles attól, hogy a szüleivel lakik.

A mamahoteles azt jelenti, hogy nem csinál otthon semmit, kiszolgálja az anyja.Ilyesmi csak a modern kori férfiakra jellemző, tisztelet a kivételnek.

2024. jan. 24. 21:00
 29/41 anonim ***** válasza:
57%

28

Mi ez a baromság, hogy nő nem lehet lusta? Nem vagy kicsit szexista?

2024. jan. 24. 21:07
 30/41 anonim ***** válasza:
70%

" nem nézem le azokat, akik ilyen idősen még szülőkkel élnek."

"Én sem ismerkedek mamahoteles pasikkal."

Az, hogy valakit nem nézel le, nem jelenti azt, hogy akarsz vele kapcsolatot.

2024. jan. 24. 21:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!