Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek milyen egy átlagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen egy átlagos férfi és egy átlagos nő?

Figyelt kérdés
Linkeljetek képeket pls, kíváncsi vagyok kinek mi az átlagos.
2023. dec. 27. 19:48
 71/105 anonim ***** válasza:
40%

Az átlagos külső nem olyan külsőt jelent, amiből sok van, hanem olyat, ami se nem szép, se nem csúnya. Ha valahol sok szép ember van, attól még ők nem fognak átlagossá leértékelődni a skálán, ugyanúgy szépnek számítanak. A csúnya emberek sem fognak felértékelődni átlagossá, ha ők vannak többségben.

2023. dec. 28. 11:26
 72/105 anonim ***** válasza:
0%

71

Jó nagy hülyeséget írtál most. Az átlag éppen az, amiből a legtöbb van. Azért átlag. 🤦‍♂️

A legtöbb ember aki velem szembejön átlagos, így van, se nem szép, se nem csúnya.

Ezért írtam, hogy 10 ből 8 ember átlagos, ezért van több az átlagból, és a maradék 2 csúnya és átlagosnál szebb. Sokkal. Nézd meg a 15-ös válaszom.

Én elhiszem, hogy sokaknak nem tetszik, hogy ők az "átlag felettiek", márpedig de, objektív szemmel nézve is azok. Ilyen nők és pasik nem futkároznak minden utcában.

2023. dec. 28. 11:30
 73/105 anonim ***** válasza:

Oké, tehát ha Oroszországban több szép nő van, mint átlagos, akkor ott a szépek az átlagosak. És az átlagosak akkor mik? Egy 7/10-es is rondának számít ott?

2023. dec. 28. 11:43
 74/105 anonim ***** válasza:
47%

73

Lassú felfogású vagy te, már látom. Nem is érdemes veled "vitatkozni".

2023. dec. 28. 11:57
 75/105 anonim ***** válasza:
#74 azért nem vitatkozol tovább, mert rájöttél, hogy igazam van 😌
2023. dec. 28. 12:39
 76/105 anonim ***** válasza:
47%

75

Azért látom, hogy a Dunning–Kruger-hatás nálad befigyel. :D

Elemezgesd egy kicsit.

2023. dec. 28. 12:41
 77/105 anonim ***** válasza:
40%

Wikipédia: “averaged face is not unremarkable, but is, in fact, quite good looking. Nor is it typical in the sense of common or frequently occurring in the population…”

Tessék, ezzel már alá is támasztottam azt, amiről beszéltem. Az átlagos külsőnek nincs köze ahhoz, hogy milyen gyakorisággal fordul elő a lakosságban.

De szerintem teljesen túl van tolva ez a vita. Mindenki átlagos, akire az ember nem mondja, hogy ronda vagy “kifejezetten” szép, csak az tér el, hogy ki kit sorol ebbe a halmazba🤣

2023. dec. 28. 12:54
 78/105 anonim ***** válasza:
47%

77

Hogy örül neki, figyeljétek. :DD Olyan cuki vagy, nem is tudom mihez tudnálak hasonlítani te zabálnivaló kis tüncimünci. Egyem a kis szívét ennek a kislánynak.

2023. dec. 28. 12:58
 79/105 anonim ***** válasza:
#78 ja nagyon örülök, mindjárt pezsgőt bontok.
2023. dec. 28. 13:01
 80/105 anonim ***** válasza:
47%

79

🍹🍹 Én csak grapefruitot ihatok.

2023. dec. 28. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!