Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos kinézetű férfi hány nőnek tetszhet?
Ha egy férfi 1000 nőből csak egynek tetszik, akkor ott hatalmas probléma van. Ha emberünk heti 1 nővel találkozik, akkor közel 20 éven át kell ismerkednie, hogy társat találjon. Gondolj bele, egy 150 ezer fős városban csak 150 nőnek tetszel, feltéve ha a város teljes lakossága nő... Ha csak fele nő, akkor egy 150 ezer fős településen csak 75 nőnek tetszel, ebből valamennyi párkapcsolatban él. Ez egy borzalmasan rossz arány. Nagy valószínűséggel az illetőnek sok cicája lesz...
Szerintem ez a szám 50 alatt van a legtöbb embernél, vagyis egy kissebb társaságban is könnyen ismerkedik.
"Ha emberünk heti 1 nővel találkozik, akkor közel 20 éven át kell ismerkednie, hogy társat találjon."
Először is, jobb 20 év múlva társat találni, mint egyedül meghalni.
Másodszor, én tagja voltam egy underground PUA közösségnek. Ott az alapító - azon felül, hogy 13 éves korától nőkkel volt együtt - havi 1000-1500 nőt nyitott meg, vagyis szólított meg. Volt olyan extrém eset is, hogy egy éjszaka alatt olyan 300 nőt.
Ő ezzel magyarázta a sikerét. Tonnányi tapasztalatot szerzett a nőkkel, aztán a végén már annyi nője volt, hogy háremet tartott fent, ahol a csajok tudtak egymásról.
Én átlagos vagyok. 15 év átlagában volt 6-7 nő aki ezt jelezte.
Bár nem értem mit számít ez.
Mondjuk a dolog ott elbukik, hogy miért csak heti 1 nővel kéne ismerkedni:D
Egyik haverom mondta, hogy neki tele a töke a nőkkel, elmegy csajozni, és 3 elutasítás után otthagyja a fenébe.
Erre egy másik ahverom nézett rá, hogy "te hülye vagy? 10-15 leszlítás alatt azt az estét nem lehet csajozós estének nevezni":D És ja, utóbbi srácnak van nője, elöbbinek nincs. És a 10-15 leszólításból sem feltétlenül lesz sikered, sokfaktoros a dolog, de ha havonta leszólítasz 40-60 nőt, akkor még a kérdésben leírt 1000:1 arány esetén is másfél év alatt megvan aki kell.
Ez egy ilyen "sport".
Sokkal többnek, mint azt az átlagos pasi gondolja.
Miért kell 20 éven át ismerkednie? Lehet az első nővel összejön.
Életemben kb 8 személlyel randiztam, a 8.-at feleségül is vettem.
Tetszeni? Egynek SE!
A nők hihetetlenül válogatósak!
Ami miatt egyáltalán vannak nők párkapcsolatban átlag férfiakkal is, az szimolán amiatt van, mert hát nincs jobb! Ennyi, általában kénytelenek abból válogatni, ami jut. Aztán így ráfanyalofdnak a 999-ből is valakire, míg várják, hogy lecserélhessék jobbra.
7
Sajnos ez az igazság. Külsőre szinte egy férfi sem elég jó, ha kizárólag külső alapon menne a szelektálás akkor csak a felső 5% pasi látna pinát életében.
Szerencsére a nők javarésze pont emiatt lejjebb ad a külsőt illető igényeken mert másképp nem találna neki megfelelő pasit. Ilyenkor jön elő mint kompenzáló szempont, hogy mennyire extrovertált, társaság közepe poéngépezet, mennyire elismert a szakmája, mennyit keres stb.
7, te talán nem akarod a lehető legjobbat magadnak?
Mert igazából az, hogy a felhozatalból a legjobbat választják nem jelent mást, csak annyit, hogy a lehető legjobb. Ami lássuk be, minden döntési helyzetben a legreálisabb opció. Vagy ha neked felkínlnak 1000 forintot, 10millió forintot vagy egy milla tartozást, melyiket választod a háromból?
9
Igen, ha a pénz, a materiális javak és az ember egyenrangú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!