Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy átlagos kinézetű férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlagos kinézetű férfi hány nőnek tetszhet?

Figyelt kérdés

Ha egy férfi 1000 nőből csak egynek tetszik, akkor ott hatalmas probléma van. Ha emberünk heti 1 nővel találkozik, akkor közel 20 éven át kell ismerkednie, hogy társat találjon. Gondolj bele, egy 150 ezer fős városban csak 150 nőnek tetszel, feltéve ha a város teljes lakossága nő... Ha csak fele nő, akkor egy 150 ezer fős településen csak 75 nőnek tetszel, ebből valamennyi párkapcsolatban él. Ez egy borzalmasan rossz arány. Nagy valószínűséggel az illetőnek sok cicája lesz...

Szerintem ez a szám 50 alatt van a legtöbb embernél, vagyis egy kissebb társaságban is könnyen ismerkedik.

2023. nov. 19. 13:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
9! Tökéletes elmagyaráztad, miért undorítóak a párkapcsolatok. Köszönöm.
2023. nov. 21. 17:21
 12/15 anonim ***** válasza:
10%

11

Azért magas az esélye, hogy egy ilyen ember totálisan pszichopata. Ami egyáltalán nem ritka, szerintem pszichopaták vannak többségben a társadalomban, ezért használják egymást mint tárgyat.

Az az 1% amiről beszélnek az csupán a bűnöző pszichopaták akikkel a törvénynek meggyűlik a baj.

2023. nov. 21. 17:42
 13/15 anonim ***** válasza:
55%
11, hát ha szerinted undorító az, ha az ember nem akar rosszat saját magának... hát ámen, te dolgod.
2023. nov. 21. 22:49
 14/15 anonim ***** válasza:
61%

13! Nem az az undirító, hanem te gyakorlatilag azt mondod a párválasztás olyan mint a pénz. Erre mondtam, hogy undirító, tehát a te logikádra mondtam, hohy undorító, így érted?

Amúgy, akinek fél agya is van, az hosszú távon gondolkodik -te nem, ezt látjuk az analógiádból- és nem csak abból indul ki, amit pilanatnyilag tapasztal. Például a kérdésből kiindulva a kinézet semmit nem mond el arról, hogy az illető személy milyen lesz egy párkapcsolatban hosszú távon, ahhoz mást kell nézni.

2023. nov. 22. 14:19
 15/15 anonim ***** válasza:

14, elég messzemenő következtéseket vontál le egy bugyuta hasonlatból:D

Pusztán gondoltam érzékeltetem valahogy, hogy vannak jobb opciók meg kevésbé jó opciók, esetleg sokkal rosszabbak. Nem mondtam gy szóval sem, hogy az emberek vagy a kapcsolatok olyanok lennének mint a pénz.

Remélem azért a lényeg is átment és nem csak felháborodtál egyet a semmin anélkül, hogy megértetted volna, amit írtam.

2023. nov. 22. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!