Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek milyen egy átlagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen egy átlagos férfi és egy átlagos nő?

Figyelt kérdés
Linkeljetek képeket pls, kíváncsi vagyok kinek mi az átlagos.
2023. dec. 27. 19:48
 51/105 anonim ***** válasza:
0%
48 na számomra ez sosem lesz szép hanem pont az átlag
2023. dec. 27. 21:14
 52/105 anonim ***** válasza:
94%

50 azért ez sem ennyire fekete fehér

Ennek is vannak fokozatai

10es skálán 4-7-ig átlagos valaki

És azért a 4 és 7 között nagy a különbség… a 7 az átlagosan csinos, a 4 meg már átmegy kicsit átlag alattiba…

2023. dec. 27. 21:17
 53/105 anonim ***** válasza:
100%
Sztem 51 meg egy átlagpasi vagy átlagnő is lehet szép csak épp nem lesz soha magazinokban. Mert átlag.
2023. dec. 27. 21:18
 54/105 anonim ***** válasza:
20%

[link]

Na ő pl még kvara átlagos nekem

Csak azért linkelem mert ha már erről van szó megmutatom hogy mi nekem az átlagos

2023. dec. 27. 21:19
 55/105 anonim ***** válasza:
100%
Sztem ő pont az ahol egy kis smink egy kis fény aztán már mehet reklámmodellnek is.
2023. dec. 27. 21:21
 56/105 A kérdező kommentje:
45 - Ez a nő olyan, hogy körbenézek Bp-n az Etele plázában és csak ilyet látok, totál átlag valóban és a kép is rommá szerkesztett. :D
2023. dec. 27. 21:22
 57/105 anonim ***** válasza:
100%
#52 ja, ezért mondtam, hogy mindenki átlagos, aki se nem kimondottan ronda, se nem extrán jól néz ki. Tehát mindenki, aki nagyjából 4/10 és 7/10 között helyezkedik el :D
2023. dec. 27. 21:32
 58/105 anonim ***** válasza:
80%

Bakker itt mindenki által linkelt nők, férfiak simán átlag felettiek...

Még a kérdező képei a legátlagosabbak.

Egyébként átlagos aki nem túlsúlyos és nem is tesz a külső megjelenéséért. Átlagos nőben a tipik sötétbarna már feketének tűnő festett haj, sőt a melltartóval felerőltetett mell, vagy a tipik géllakos köröm, festett szemöldök. Pasikba meg a pocakos, ócska parfümöt vagy drogériás spray-t magára fújkáló magával nem törődő 30 feletti vagy tipik "divatos" focista hajú fiatal srác.

2023. dec. 27. 22:27
 59/105 anonim ***** válasza:
100%
Két füle van és mégsem szatyor. Az átlag szerencsére ilyen.
2023. dec. 27. 22:33
 60/105 anonim ***** válasza:
94%

Le leszek pontozva, de vállalom.

Szerintem az átlagos nő szebb, mint az átlagos férfi. Ha összeömlesztenénk a nemeket, a 10-es skála tetején több nő lenne, az alján több férfi.

Hadd mondjak egy példát.

Van két munkatársam, egy nő és egy férfi. Arcra simán olyan 4-esnek mondanám őket. Mégis ég és föld a különbség.

A férfi kinyúlt ruhákban jár, pár számmal nagyobb pólókban, és olyan farmerekben, ami úgy néz ki, mintha térden csúszkált volna benne, és ott kinyúlt volna. A bőre zsíros, néha vannak gyulladt szőrtüszői a borotvától. A haja semmilyen, kb mint egy 3 évesnek, és sorozatgyilkos szemüvege van. (Jon Lajoie rapist glasses youtube-on). Meglátod, és elhanyagolt hatást kelt.

A nő kövérkés, mint a férfi, ezzel szemben az alakjának megfelelően öltözik, csinos blúzokat hord, nem sminkel, de ápolja az arcát. Rendszeresen jár fodrászhoz, a frizurája illik az arcához. Mindig diszkrét, de nagyon finom illata van, az is illik hozzá. Szemüveget elkísértem venni, olyat keresett, ami finomítja a vonásait. Nem fog tetszeni, ha meglátod, de azt a hatást kelti, hogy ő rendben van, tudja, hogy akar megjelenni a világban.

Szerintem nem mindegy, hogy valaki 4-es úgy, hogy beleszarik az egészbe, vagy úgy, hogy kihozza magából a legtöbbet.

2023. dec. 27. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!