Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen egy átlagos férfi és egy átlagos nő?
50 azért ez sem ennyire fekete fehér
Ennek is vannak fokozatai
10es skálán 4-7-ig átlagos valaki
És azért a 4 és 7 között nagy a különbség… a 7 az átlagosan csinos, a 4 meg már átmegy kicsit átlag alattiba…
Na ő pl még kvara átlagos nekem
Csak azért linkelem mert ha már erről van szó megmutatom hogy mi nekem az átlagos
Bakker itt mindenki által linkelt nők, férfiak simán átlag felettiek...
Még a kérdező képei a legátlagosabbak.
Egyébként átlagos aki nem túlsúlyos és nem is tesz a külső megjelenéséért. Átlagos nőben a tipik sötétbarna már feketének tűnő festett haj, sőt a melltartóval felerőltetett mell, vagy a tipik géllakos köröm, festett szemöldök. Pasikba meg a pocakos, ócska parfümöt vagy drogériás spray-t magára fújkáló magával nem törődő 30 feletti vagy tipik "divatos" focista hajú fiatal srác.
Le leszek pontozva, de vállalom.
Szerintem az átlagos nő szebb, mint az átlagos férfi. Ha összeömlesztenénk a nemeket, a 10-es skála tetején több nő lenne, az alján több férfi.
Hadd mondjak egy példát.
Van két munkatársam, egy nő és egy férfi. Arcra simán olyan 4-esnek mondanám őket. Mégis ég és föld a különbség.
A férfi kinyúlt ruhákban jár, pár számmal nagyobb pólókban, és olyan farmerekben, ami úgy néz ki, mintha térden csúszkált volna benne, és ott kinyúlt volna. A bőre zsíros, néha vannak gyulladt szőrtüszői a borotvától. A haja semmilyen, kb mint egy 3 évesnek, és sorozatgyilkos szemüvege van. (Jon Lajoie rapist glasses youtube-on). Meglátod, és elhanyagolt hatást kelt.
A nő kövérkés, mint a férfi, ezzel szemben az alakjának megfelelően öltözik, csinos blúzokat hord, nem sminkel, de ápolja az arcát. Rendszeresen jár fodrászhoz, a frizurája illik az arcához. Mindig diszkrét, de nagyon finom illata van, az is illik hozzá. Szemüveget elkísértem venni, olyat keresett, ami finomítja a vonásait. Nem fog tetszeni, ha meglátod, de azt a hatást kelti, hogy ő rendben van, tudja, hogy akar megjelenni a világban.
Szerintem nem mindegy, hogy valaki 4-es úgy, hogy beleszarik az egészbe, vagy úgy, hogy kihozza magából a legtöbbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!