Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen egy átlagos férfi és egy átlagos nő?
Figyelt kérdés
Linkeljetek képeket pls, kíváncsi vagyok kinek mi az átlagos.2023. dec. 27. 19:48
41/105 anonim válasza:
4 de kva jó lenne ha ilyen lenne az átlag pasi 😂😂😂
42/105 anonim válasza:
41.
minden mai 20 éves OVB-s igy néz ki.. hívj ki egyet,hogy adjon pénzügyi tanácsokat és meglátod :D
43/105 anonim válasza:
12: a szubjektív megfejtésed a nyerő. Bizony, nem kicsit szubjektív a dolog. Én olyanokra mondom hogy ronda akiktől mások elájulnak, de amit a 3,4 linkelt, pasi is nő is bőven az átlag felettiek.
44/105 anonim válasza:
42 én nagyon finnyás vagyok de az átlag rohadtul nem így nez ki sajnos
45/105 anonim válasza:
46/105 anonim válasza:
Nem létezik kérdezett kategória.
Mondjuk testméretekre gondolsz?
Az is egy számítás eredménye, fiktív dolog, nem valóságos, nincs olyan, hogy 100 emberből 80 átlagos, 20 meg nem.
47/105 anonim válasza:
49/105 anonim válasza:
Az átlag sokaknak vonzo is. Nem taszítók. De attol még nem átlagfelettiek.
50/105 anonim válasza:
Átlag mindenki, akire nem mondom azt, hogy “fú de randa”, meg azt sem, hogy “hű azanyját de gyönyörű/jó pasi”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!