Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen egy átlagos férfi és egy átlagos nő?
91 dehogy ez az inceleknek már az álomnő
Ez már lenézi őket és már gazdag palit akar 😂
91
Nem az. :D A haja miatt, de kicsit begöndörítve vagy full egyenes hajjal középen szétválasztva már nem átlagos. :DD A 4-es válaszban szereplő férfi nő az átlagos.
#86 az első kettő linkelt szerintem is ronda.
A többi viszont az én szemszögemből simán 8/10-es. Szép fogsor, szép bőr, szép haj, vékony testalkat, természetes megjelenés…én átlagosnak náluk rondábbakat, túlsúlyosabbakat linkelnék.
Vagy neked átlag felettinek a műcsöcsös, kacsaszájú, póthajas nők számítanak? Mert akkor neked ízlésficamod van, nekem pont az ilyen mű pcsák nem számítanak jó nőnek😆
97
Már linkeltem. 15-ös válaszomban. Ha az a nő és pasi valakinek átlagos, akkor az sürgősen menjen szemorvoshoz és pszichológushoz is, mert akkor szüksége lesz rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!