Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek milyen egy átlagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen egy átlagos férfi és egy átlagos nő?

Figyelt kérdés
Linkeljetek képeket pls, kíváncsi vagyok kinek mi az átlagos.
2023. dec. 27. 19:48
 61/105 anonim ***** válasza:
100%

A férfi kinyúlt ruhákban jár, pár számmal nagyobb pólókban, és olyan farmerekben, ami úgy néz ki, mintha térden csúszkált volna benne, és ott kinyúlt volna. A bőre zsíros, néha vannak gyulladt szőrtüszői a borotvától. A haja semmilyen, kb mint egy 3 évesnek, és sorozatgyilkos szemüvege van. (Jon Lajoie rapist glasses youtube-on). Meglátod, és elhanyagolt hatást kelt.

ezzel a résszel nem értek egyet de összességében jó amit írtál (szerintem)

Ezért nem is átlagos. aki nem ad magára a lehetőségeihez képest az, hogy lehetne több mint átlagon aluli?

2023. dec. 27. 23:32
 62/105 A kérdező kommentje:
Hát, szerintem a linkelt képek között előbb volt átlagos nő, mint átlagos férfi. Filmsztárok mint pl. Jensen Ackles, minden csak nem átlagos. A nők közül viszont csupa olyan volt linkelve (3,4,45,54 komment), akiket bármilyen plázában tömegével látok. Szokásos standard, vékony, aranyosarcú csajok, semmi extra kisugárzással,az ilyenek bárhol megtalálhatók, ezért ők az átlagok. Nálunk a munkahelyen 6 csajból, 4 ilyen. :D
2023. dec. 28. 07:27
 63/105 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a szép lányokat látod csak az életben (ami normális), és nem látod a mellettük álló, valóban átlagos nőket.
2023. dec. 28. 09:46
 64/105 anonim ***** válasza:
47%

4-es és a 15-ös válaszoló is én vagyok, és csak most nézem, hogy lepontoztak mint a sz*r. Csak tudnám, hogy miért. :DD

Mi van, ilyen sok az irigy ember az oldalon? Azért ha megnézed akiket linkeltem olyat nem látsz minden nap. Az embereknek savanyú a szőlő szerintem.

Meg a 4-es válaszomban lévőket is lepontozták, kérdem én miért? Azok tök átlagos emberek, semmi extra, mi van, nem értik az emberek az "átlagos" fogalmát?

2023. dec. 28. 09:58
 65/105 anonim ***** válasza:
Nem tudnám megmondani...
2023. dec. 28. 10:34
 66/105 anonim ***** válasza:
89%

#60 nem mindenhol több a szép igényes nő, mint férfi. Csak Kelet-Európában. Nyugatabbra én pont fordítva tapasztaltam, a férfiak néznek ki jobban a nőknél. Az angol, német nők se nem szépek, se nem nőiesek, a többségük bő fiús ruhákban jár, nem sminkel, nem ápolja a haját rendesen, és úgy alapból sem valami szép az arcuk. A nyugati férfiak között viszont kimondottan sok a helyes, sportos, igényes. Nem csoda, hogy sokuk szerez inkább kelet-európai vagy ázsiai nőt xd

#62 kérdező te fogalomzavarban vagy. “akiket bármilyen plázában tömegével látok” attól, hogy egy helyen sok a szép szexi nő, még nem lesznek átlagos külsejűek. Az átlagos külső a 4/10-7/10 közötti. Ha látok a plázában 100-ból 90 10/10-es nőt, attól még ők nem lesznek átlagosak xD Csak mert sokan vannak, attól még mindig átlag feletti külsejűek.

2023. dec. 28. 10:37
 67/105 A kérdező kommentje:
66 - Az az átlag ami gyakori és a linkelt nők elég gyakran láthatok bárhol. Az más kérdés, hogy az átlagban hol helyezkednek el. Ezek a csajok 7/10esek, de semmiképp nem kimagaslók
2023. dec. 28. 10:41
 68/105 anonim ***** válasza:
83%
#67 linkelsz magadról is képet? Gondolom 10/10-es vagy, ilyen finnyásként.
2023. dec. 28. 10:56
 69/105 A kérdező kommentje:
Miert lennék finnyás? Mert nem ertekelek fel átlagos kinézetű embereket? Önbizalomhianyom nincs szerencsére, mint itt a legtobbnek, aki tömeg csajokat magasztal fel a pódium tetejére 😁
2023. dec. 28. 10:58
 70/105 anonim ***** válasza:
0%

68

Nem értem miért a kérdezőt kell szidni, meg szemrehányást tenni felé, mert az átlagos az tényleg átlagos. Abból van a legtöbb. 10 emberből 8 átlagos, a maradék 2-ből 1 átlag alatti (csúnya), 1 átlag feletti

2023. dec. 28. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!