Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen egy átlagos férfi és egy átlagos nő?
A férfi kinyúlt ruhákban jár, pár számmal nagyobb pólókban, és olyan farmerekben, ami úgy néz ki, mintha térden csúszkált volna benne, és ott kinyúlt volna. A bőre zsíros, néha vannak gyulladt szőrtüszői a borotvától. A haja semmilyen, kb mint egy 3 évesnek, és sorozatgyilkos szemüvege van. (Jon Lajoie rapist glasses youtube-on). Meglátod, és elhanyagolt hatást kelt.
ezzel a résszel nem értek egyet de összességében jó amit írtál (szerintem)
Ezért nem is átlagos. aki nem ad magára a lehetőségeihez képest az, hogy lehetne több mint átlagon aluli?
4-es és a 15-ös válaszoló is én vagyok, és csak most nézem, hogy lepontoztak mint a sz*r. Csak tudnám, hogy miért. :DD
Mi van, ilyen sok az irigy ember az oldalon? Azért ha megnézed akiket linkeltem olyat nem látsz minden nap. Az embereknek savanyú a szőlő szerintem.
Meg a 4-es válaszomban lévőket is lepontozták, kérdem én miért? Azok tök átlagos emberek, semmi extra, mi van, nem értik az emberek az "átlagos" fogalmát?
#60 nem mindenhol több a szép igényes nő, mint férfi. Csak Kelet-Európában. Nyugatabbra én pont fordítva tapasztaltam, a férfiak néznek ki jobban a nőknél. Az angol, német nők se nem szépek, se nem nőiesek, a többségük bő fiús ruhákban jár, nem sminkel, nem ápolja a haját rendesen, és úgy alapból sem valami szép az arcuk. A nyugati férfiak között viszont kimondottan sok a helyes, sportos, igényes. Nem csoda, hogy sokuk szerez inkább kelet-európai vagy ázsiai nőt xd
#62 kérdező te fogalomzavarban vagy. “akiket bármilyen plázában tömegével látok” attól, hogy egy helyen sok a szép szexi nő, még nem lesznek átlagos külsejűek. Az átlagos külső a 4/10-7/10 közötti. Ha látok a plázában 100-ból 90 10/10-es nőt, attól még ők nem lesznek átlagosak xD Csak mert sokan vannak, attól még mindig átlag feletti külsejűek.
68
Nem értem miért a kérdezőt kell szidni, meg szemrehányást tenni felé, mert az átlagos az tényleg átlagos. Abból van a legtöbb. 10 emberből 8 átlagos, a maradék 2-ből 1 átlag alatti (csúnya), 1 átlag feletti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!