Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen egy átlagos férfi és egy átlagos nő?
Figyelt kérdés
Linkeljetek képeket pls, kíváncsi vagyok kinek mi az átlagos.2023. dec. 27. 19:48
21/105 anonim válasza:
Azért ennél még jóval rosszabb kinézettel is átlag feletti valaki...
Ez kb top 1% tökéletes kinézet megintcsak.
22/105 anonim válasza:
De összevetve azzal amit 3.ban linkeltem gondoltam ugy átmegy végre a szakadéknyi különbség az átlag meg átlagfeletti pasi közt.
Vagy itt vmi bünronda emberek lehetnek vagy akiknek a párja az, hogy az átlagot benézik felettinek?
23/105 anonim válasza:
Szerintem Mo-on pasi ez a golyófejű köpcös flegma kissé zsíros tetovált van a legtöbb, nőből meg a feketére festett haj, flegma arc szintén kerek fej, viszonylag alacsony a pasi és nő is.
24/105 anonim válasza:
Ez egy meddő vita innentől kezdve, de a 3as férfi egy átlag feletti férfi, konkrétan 1 darab kifejezetten negativ külső tulajdonsága sincs(jó azt a pár szemöldökszálat ki lehetne szedni középen de az már tényleg semmiség), a 20as pedig egy tökéletes férfi, nyilván van közöttük különbség, de nem szakadéknyi...
25/105 anonim válasza:
Amit a kérdező linkelt mindkettő intelligensebbnek néz ki mint az átlag.
26/105 anonim válasza:
A kopaszodó zsírpacákok rondák átlag alattiak. Akkor is ha többség lenne.
27/105 anonim válasza:
25 hát én tudnám sorolni a negativakat rajta.
29/105 anonim válasza:
Kérdező, az átlagnős képed szarrá van retusálva.
30/105 A kérdező kommentje:
Ezt dobta hirtelen a facebook, nem akartam színészeket linkelni mint a többiek :D
2023. dec. 27. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!