Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezért megérdemeltem a ghosting...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért megérdemeltem a ghosting-olást?

Figyelt kérdés

VAn egy nő, sportol. Elkezdtünk róla beszélni, mert én is űzöm, csak nem olyan intenzitással, mint ő. Aztán a végén rákérdeztem, hogy csak XYolsz vagy mást is tolsz? Erre a válasza: "Oh. Hogy tolok-e? Az XY-t tolják? Oh :/"

Tehát konkrétan a kifejezés zavarta, amit használtam. Tolni. Ez olyan nagy bűn volt? Utána javítottam, hogy akkor űzöd, mert a sportot űzni tényleg egy kifejezés, de ez már nem segített, azóta sem válaszol, ez órákkal ezelőtt volt.

félelmetes, miken lehet besértődni, pedig ebben aztán tényleg nem volt semmi rossz

2023. dec. 17. 18:52
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 A kérdező kommentje:

Válaszolt. :D :D :D

"Bocs. Elméláztam. Kicsit sétáltam a városban. Rám jött a sétálhatnék. Nem is néztem a face-t. Mostanság kicsit mindent elhanyagolok. Kicsit sokat melózok :D No meg a sport viszi az időt, az a fránya heti 3-4 sport :D"

sose értettem ezt az elmélázást, de ők tudják

2023. dec. 17. 22:43
 62/70 anonim ***** válasza:
57%
Volt egy jobb jelölt nálad, vagy akár több is, de most kihullottak. Hajrá, szabad az út :D Bár kérdés akarod-e igazából ezek után.
2023. dec. 17. 22:44
 63/70 A kérdező kommentje:

engem is a smiley-jai zavarnak legjobban...

a szokásos partit játszom: ha tudunk haladni és jutunk valahova, akkor hajrá, ha nem, akkor meg ő megmagyarázta, miért nem, sokat dolgozik és nincs ideje, sportol... döntse el, hogy akar-e kapcsolatot amibe kell energia vagy sem, ha nem, akkor maradjon egyedü és sportoljon, csak majd 60 évesen ne sírjon, hogy végigsportolta az életét és nem kellett senkinek, valójában pedig ő tehet róla, hogy szétdolgozta az agyát

2023. dec. 17. 22:46
 64/70 anonim ***** válasza:
80%
Ebben a fázisban nem tudhatja akar-e tőled kapcsolaot, nagyon az elején jártok. Reméljük nem találja meg ezt a kérdést az elég cringe lenne
2023. dec. 17. 23:06
 65/70 anonim ***** válasza:
65%

Kérdező, neked miért az ilyen hülyék kellenek?

Élvezed?

2023. dec. 17. 23:32
 66/70 anonim ***** válasza:
63%

"kicsit sétáltam a városban"

Randija volt :D most is vacsizott biztos

2023. dec. 17. 23:36
 67/70 anonim ***** válasza:
74%
Ez van, majd jön más.
2023. dec. 18. 04:55
 68/70 anonim ***** válasza:
20%
Igazi rohadék vagy, hogy ide másolod a privát beszélgetéseiteket.
2023. dec. 18. 07:14
 69/70 anonim ***** válasza:
64%

Kit érdekel hogy ghostingolt. Állandóan ez megy, mindkét oldalról, te is csináltad már, ő is és mindenki. Tovább kell lépni. Sajnos ez egy ilyen világs, tisztelet 0. Csak visszakapjuk azt amit másokkal tettünk.

Ezért fontos mindenkivel tisztességesnek lenni, hiszek benne hogy egyszer meghálálja magát ha az ember rendes ember marad!

2023. dec. 18. 09:26
 70/70 anonim ***** válasza:
27%

1 beszélgetés volt csak írásban?

Bocs, az csak ismerkedési próbálkozás.

Ha a másik lelépett, úgy járt. Nem volt szép tőle, de megkímélt magától az is valami.

2023. dec. 18. 13:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!