Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti megérdemelnétek egy ilyen barátnőt?
Fordítsuk meg. Ez a nő kit érdemel meg? Milyen pasit tud felszedni?
Nyilván nálatok sokkal jobbat, vagyis a kérdésre a válasz az, hogy nem.
Hú de jó lenne egy önimádó, a fellegekben járó képződmény, aki lassan már magával sem áll szóba, mert hozzá már mindenki kevés. Az a baj hogy ezek válnak etalonná, holott ezeknek mr. Tökéletes a köbön is csak beugrónak lenne elég.
Akkor nézzük részleteiben. Van két melle meg egy p*nája. Ennyit tud bedobni egy kapcsolatba. Hát ezeket bármelyik nő tudja hozni. A rothadt lelkecskéjére meg nem vagyok kíváncsi. Még jó hogy nemem egy átlag nőre is simán feláll, sőt azokat még emberből faragták, szemben az ilyen insta pitchákkal.
"Akkor nézzük részleteiben. Van két melle meg egy p*nája."
Egyszerű és tényszerű, nem is szabad ezt ennél jobban túlbonyolítani. :DDD
Nem szavaztam, hiszen a kérdés is ostobaság. Az ilyen kérdések miatt van szükségtelenül a nők önbizalma lent, a férfiaké meg fent. Rég rossz hozzáállás hogy bárkit is "megérdemlünk".
Én maximum egy egyszerű, átlagos nőre vágyom akiben meglátom a szépet. 38/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!