Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért megérdemeltem a ghosting-olást?
VAn egy nő, sportol. Elkezdtünk róla beszélni, mert én is űzöm, csak nem olyan intenzitással, mint ő. Aztán a végén rákérdeztem, hogy csak XYolsz vagy mást is tolsz? Erre a válasza: "Oh. Hogy tolok-e? Az XY-t tolják? Oh :/"
Tehát konkrétan a kifejezés zavarta, amit használtam. Tolni. Ez olyan nagy bűn volt? Utána javítottam, hogy akkor űzöd, mert a sportot űzni tényleg egy kifejezés, de ez már nem segített, azóta sem válaszol, ez órákkal ezelőtt volt.
félelmetes, miken lehet besértődni, pedig ebben aztán tényleg nem volt semmi rossz
Nagyon sok mindenért ghostingolhatnak. Nyilván egy kis önreflexióval és a körülmények minél objektívebb végiggondolásával lelehet szűkíteni a lehetséges okokat, de az szinte biztos, hogy nem a szóhasználatod miatt ghosztingolt.
Lehet unalmas voltál, lehet csak az egoját akarta növelni egy kicsit, lehet írt neki egy jobb pasi, lehet éppen most halt meg az egész családja autóbalesetben, lehet jobb pasinak gondol mint amit megérdemel és fél hogy elhagyod ezért megelőzésként inkább ő hagy el téged. Sokminden lehet, de szinte bisztos nem azért mert te rosszul írtál egy kifejezést.
23#
"Nyilván egy kis önreflexióval ..."
Nagyon kevés embernek van...
#20: "zavart hogy ennyit sportolt, de egyáltalán nem közöltem vele, hanem türelmes voltam és lettem is volna a kapcsolatban. konkrétan lenyeltem volna akár egy egész életen át"
Na, ilyen partner szerintem az égvilágon senkinek sem hiányzik, aki kicsit is szereti magát.
Kifogtál egy idiótát. Nyugi, a palik ugyanilyenek, át kell menni mind a 253.-ik idiótán, hogy egy normálisat találj.
Mondok egy példát. Taliztam egy egyszerű sráccal. Nem volt képes azt átugrani, hogy pár évvel újabb autóm van. Ezt ő mondta. Nem érdekelte hogy a 23,5 éves kocsimat cseréltem újra, á, az nem. Ugyanez pasi, hogy pirosra van lakkozva a körmöm. (Nem műköröm, rövid, saját, én festem). Mondom neki bmeg a munkámhoz kell, elvárás az ápolt festett köröm. De neki ez k.r.ás, mondja ő. Mondom akkor hello menj a francba.
Keress tovább, hülyék minden oldalon vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!