Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezért megérdemeltem a ghosting...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért megérdemeltem a ghosting-olást?

Figyelt kérdés

VAn egy nő, sportol. Elkezdtünk róla beszélni, mert én is űzöm, csak nem olyan intenzitással, mint ő. Aztán a végén rákérdeztem, hogy csak XYolsz vagy mást is tolsz? Erre a válasza: "Oh. Hogy tolok-e? Az XY-t tolják? Oh :/"

Tehát konkrétan a kifejezés zavarta, amit használtam. Tolni. Ez olyan nagy bűn volt? Utána javítottam, hogy akkor űzöd, mert a sportot űzni tényleg egy kifejezés, de ez már nem segített, azóta sem válaszol, ez órákkal ezelőtt volt.

félelmetes, miken lehet besértődni, pedig ebben aztán tényleg nem volt semmi rossz

2023. dec. 17. 18:52
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 A kérdező kommentje:

-Szia! télen is szoktál xx?

-Szia. Persze. Tegnap egy kicsit túl is toltam. :D xxxx De szerdáig most kényszerpihi, hétfőn és kedden karácsonyi vacsik lesznek, nem érek rá :D

- Hu, xxx Vacsik többes számban? Nekünk 1 volt :D mivel foglalkozol?

- Hm. XXXX De mi az hogy vacsik? Nekünk 1 volt? :O Lemaradtam? :D

- Akkor valami céges lehet, nekünk abból volt egy. Nem maradtál le róla, gondolom nem egy helyen dolgozunk :D

- Jaah. Bocs... hogy úgy :D Még szinte reggel van

- Miért van akkor nektek kettő?

- Mert egy ismerősömnél is van xxx

- Mindent értek. És rendesen fel is tankolsz, hogy legyen energiád a xxx? mert az én szintemen nem kell annyi, bár talán többet is bírnék xxxx

- Nem kell feltankolni, sajnos szeretek enni finomakat :D

- Akkor ez karacsonyi vacsorán, főleg ha svédasztalos, aktuális lesz :D

- Csak XXX vagy mást is tolsz?

- Oh. Hogy tolok-e? A xxx-t toják?! Oh. :/

- Akkor uzod... a xxx :D

És itt a vége. Szóval már azt nem sikerült megértenie elsőre, hogy visszakérdeztem, hogyhogy két karácsonyi vacsorája is lesz. De az tisztázódott. Most a tolós meg még jobban kifogott rajta.

2023. dec. 17. 19:24
 32/70 anonim ***** válasza:
20%

Ez a tolni ez eléggé a narkós szleng része szerintem. Valószínű voltak már hasonló emberekkel negatív tapasztalatai mint amire asszociált egyetlen szóból, aztán ezért besérült / inkább offolna már téged, hiszen nem vagy tökéletes.

Amúgy ne vedd magadra, az ilyen királykisasszony komplexus nőket jobb is elfelejteni. Majd találsz normálisat remélhetőleg, aki nem sértődik be egyetlen szón, hogy aztán valami hulladékként kezelje egyből a másikat amitől meg kell szabadulni. K*rva egy világ lett mit ne mondjak, dehát a tinder meg a másik fele, sok jót én onnan se várnék. Rengeteg ilyenfajta egoista nő van ott fent.

2023. dec. 17. 19:26
 33/70 anonim ***** válasza:
87%
Mivel foglalkozol :D Na egyébként szerintem te hogy kikerülgetted a mivel foglalkozolt és folyamatosan a tolni fele vitted inkább az irányt ott berágott rád :D Vagy ha mondtad is neki hogy mivel foglalkozol csak ki van vágva innen, lehet mégiscsak az nem tetszett neki. Nagyon korai kérdés tőle és nem véletlen, bár ez manapság már csak így megy.
2023. dec. 17. 19:32
 34/70 anonim ***** válasza:
15%

Jaaaj, kérdező, oan kis hülye vagy.

Ezt nem tolják, hanem az a bizonyos "xxx" EGY ÉLETÉRZÉS, ÉLETSTÍLUS!!!!!!!! Nem csak úgy "tolják", ez degradáló!!! Pl. focibúzák mindig kikérik maguknak.

2023. dec. 17. 19:35
 35/70 A kérdező kommentje:
Bemondani a foglalkozásod, hogy mittomén kukás vagy vagy mentős? Konkrétan más platformon egy nő simán felvállalta, hogy takarítónő. Itt gyakorin pedig egy nő azt hogy virágkötő. SEmmi extra nincs benne, ha elmondod...
2023. dec. 17. 19:35
 36/70 anonim ***** válasza:
79%
A toxikus ember általában nem látja hogy baromira toxikus. Az amiket írsz sikítanak hogy az vagy, tehát simán lehet hogy olyanokat mondtál amiktől ő inkább lezárta a témát. Vagy csak jó volt a megérzése.
2023. dec. 17. 19:37
 37/70 A kérdező kommentje:
az is lehet, hogy ma is elment sportolni!!!
2023. dec. 17. 19:37
 38/70 A kérdező kommentje:
36: örülök, hogy kiváló emberismerő eme sportoló hölgyünk, 30 felett válogasson tovább, talán 50 évesen meg is találja az igazit, nem kell elsietni
2023. dec. 17. 19:39
 39/70 anonim ***** válasza:
73%
Amit a 31-es hozzászólásban írtál, az a teljes beszélgetésetek volt vagy csak az utolsó és már régebb óta ismerkedtek?
2023. dec. 17. 19:41
 40/70 A kérdező kommentje:
az egész
2023. dec. 17. 19:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!