Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítettem ma egy nőnek.Kb 50 méteren keresztül cipeltem a nehéz csomagját. Én ajánlottam magam. Megköszönte.Egy puszit is megérdemeltem volna,nem? Így illet volna.
LOL.
Na figyelj, altalaban veve eroteljesen ferfijogi aktivistaskodok, sokszor megkapom itt az incel, nogyulolo jelzoket feminaci baratainktol, DE:
Asszem itt most tevedesben vagy. Onzetlen segitseget felajanlani szep dolog (felteve, hogy nem varsz cserebe semmit), de arra szamitani. hogy majd puszit kapsz az vagy szamito vagy gyerekes. Ha ez volt az eredeti incentivad, akkor szimplan balek vagy.
Illett volna le is szopnia érte nem?
Amúgy én is gondolkodtam egy ilyen "se köszi, se puszi" szövegen nemrég, de még viccböl is rossz
Mondjuk en egy pusziert nem cipelnem egy jo no csomagjat sem 50 meteren, de te tudod.
A masik pedig, miutan megkoszonte miert nem kerted el a szamat? Lehet benne lett volna egy randiban. Ehelyett itt puffogsz.
Megköszönte. Ez grammra pontosan az elvárható ellentételezés egy ilyen jellegű segítségért, amit gondolom, önként ajanlottál fel.
De valszeg csak trollkodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!