Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan kit illet a virágtartó?
Figyelt kérdés
Van az udvaron egy hordóból készült virágtartó, mi csináltuk a férjemmel (nem sokára volt férjemmel). Szerintem az az enyém lenne, mivel én festettem le, én festettem rá a mintát és lakkoztam le. Több napos munka volt. Az ő munkája annyi volt, hogy láncfűrésszel félbevágta. Viszont ő is igényt tartana rá, mondván az az ő apukája hordója volt, így őt illeti. És tudom, hogy neki csak azért kell, mert nekem is kell és hogy bosszantson. De bíróságra akarja vinni az ügyet, és azt mondja, ott úgyis neki ítélik, mert az ő családjukhoz tartozott (megjegyzem, az apja halála óta lent rohadt a pincében, senki rá se bagózott). De ez nem igazságos, mert én dolgoztam vele, az én ötletem volt, hogy csináljuk meg és ő egyébként se szereti a virágokat, nem is törődne velük. Mit tehetnék? Kit illet így, az a hordó? Van esély rá, hogy nekem ítélje a bíróság?2020. máj. 16. 08:31
1/28 anonim válasza:
Egy hülye hordón vitatkoztok?Add neki,te meg fessél másikat.
2/28 anonim válasza:
Szanalmasak vagytok.
Ha az bíróságra viszi az ügyet (vicc), akkor ő nyer, mert az ő öröksége, azaz magantulajdona a hordó.
3/28 anonim válasza:
Ha a bíró salamoni döntést hoz, kettéfűrészelik a virágtartót és mindketten kaptok egy felet belőle. Vagy kiderül, kinek fontos valójában a virágtartó, ha valaki inkább azt mondja, legyen a másiké, csak ne fűrészeljék ketté.
4/28 A kérdező kommentje:
Persze, és addig senkit nem érdekelt az öröksége, amíg meg nem festettem? Azt se tudták, hogy az a hordó létezik ott lent, ha ellopják se vették volna észre, ott rohadt a penészben évek óta... de most hirtelen örökség lett, és kell neki??
2020. máj. 16. 08:50
5/28 anonim válasza:
Ha rohadt és penészes,minek az neked?
6/28 A kérdező kommentje:
Már nem penészes, meg lett tisztítva. Rohadni meg az alja kezdett, de az le lett fűrészelve. Ezzel csak mutatni akartam, hogy mennyire nem foglalkoztak vele.
2020. máj. 16. 08:54
7/28 anonim válasza:
Mikor nyitottam meg a kérdést, gondoltam, hogy csak átvitt értelembe kell érteni a virágtartót. Hát nem! Tényleg ez most a legnagyobb problémád? Ennyire kicsinyesnek kell lenni? Egyébként szerintem sem téged illet.
8/28 anonim válasza:
Én azt mondanám neki: ajándék. Vidd el, remélem mindig én jutok róla eszedbe :-)
9/28 A kérdező kommentje:
Igen, ez a legnagyobb probléma, mert minden máson meg tudtunk egyezni.
2020. máj. 16. 09:10
10/28 anonim válasza:
Ha már úgyis sokat dolgoztál rajta, akkor ne sajnálj rá még egy kis időt. Fess rá még valami "szépet", csak hogy érezze a törődést, aztán vigye ha annyira akarja.
A "gyerekes bosszú" kifejezést negatív felhanggal szokták használni, de attól még jó érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!