Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Jogosan kit illet a virágtartó?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan kit illet a virágtartó?

Figyelt kérdés
Van az udvaron egy hordóból készült virágtartó, mi csináltuk a férjemmel (nem sokára volt férjemmel). Szerintem az az enyém lenne, mivel én festettem le, én festettem rá a mintát és lakkoztam le. Több napos munka volt. Az ő munkája annyi volt, hogy láncfűrésszel félbevágta. Viszont ő is igényt tartana rá, mondván az az ő apukája hordója volt, így őt illeti. És tudom, hogy neki csak azért kell, mert nekem is kell és hogy bosszantson. De bíróságra akarja vinni az ügyet, és azt mondja, ott úgyis neki ítélik, mert az ő családjukhoz tartozott (megjegyzem, az apja halála óta lent rohadt a pincében, senki rá se bagózott). De ez nem igazságos, mert én dolgoztam vele, az én ötletem volt, hogy csináljuk meg és ő egyébként se szereti a virágokat, nem is törődne velük. Mit tehetnék? Kit illet így, az a hordó? Van esély rá, hogy nekem ítélje a bíróság?

2020. máj. 16. 08:31
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Inkább akkor összetöröm.
2020. máj. 16. 09:43
 12/28 anonim ***** válasza:
75%
Miért törnéd össze? De komolyan. Ez annyira pitiáner. Vigye, ha akarja. Te majd festesz magadnak ennél is szebbet.
2020. máj. 16. 09:44
 13/28 anonim ***** válasza:
79%
Bolondok vagytok. Egy nyomorult hordó miatt képes lennél a bíróságra járkálni? De most komolyan.
2020. máj. 16. 09:46
 14/28 A kérdező kommentje:
Bíróságra egyébként is járunk a válás miatt.
2020. máj. 16. 09:48
 15/28 A kérdező kommentje:
#12 Igazad van! Veszek egy ennél is nagyobb hordót és festek rá egy egész tájképet!! És majd fölrakom facebookra, hogy nézegesse, és irigykedjen, hogy neki "csak" egy rózsás van! Köszönöm!
2020. máj. 16. 09:50
 16/28 anonim ***** válasza:
91%
Ez nagyon röhejes.
2020. máj. 16. 10:14
 17/28 anonim ***** válasza:
76%

Ez most vicc?

És itt válásról van szó? Ebből a sztoriból kb. 13 évesnek mondanálak, nem felnőttnek, aki túl van egy házasságon.

De örülnék,ha ez lenne a legnagyobb gondom az életben..

2020. máj. 16. 10:56
 18/28 anonim ***** válasza:
27%

fúú, én azt hittem először, mikor a listában láttam, hogy ki akarsz figurázni valamit előbbi kérdést.

Tényleg maradj annál, hogy csinálsz egy nagyobbat és szebbet. Tök jó megnyugtató is az ilyen kreativkodás.

2020. máj. 16. 11:06
 19/28 anonim ***** válasza:
18%
Nem a tiéd a hordó.
2020. máj. 16. 11:12
 20/28 anonim ***** válasza:
34%
A lakása sem lesz a tiéd csak mert kirakaritod és kifested.
2020. máj. 16. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!