Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a párom képes lenne megbocsájtani, ha bizonyítok neki, de azóta nap mint nap aláz trágár szavakkal illet. Meddig lehet lehet neki elmenni?
Gyava vagy
A helyes az lenne ha szakitanal ...
Normális. Megérdemled, amit kapsz.
Ellenkező esetben te ugyanott folytatnád, ahol abbahagytátok? Vagy hisztiznél, és kikaparnád a szemét?
Ha friss a dolog, teljesen normális, hogy nem vigyorog, és nem csókolgat, és ölelget.
Szakitás a megoldás. Soha nem fogja túltenni magát azon amit tettél. Hiába mondja, hogy képes rá, te is látod, hogy nem megy neki.
Hibáztál, ez van. Máskor gondold át, hogy mit teszel.
nem szabad ilyenbe belemenni. én is belementem és sajnos nagy hiba.
exbarátnőmet megcsaltam, nem szép dolog tény, de megtörtént. perszeelkezdtem teperni h bocsásson meg. ő azt mondta h meg tud bocsátani, én meg még nem tudtam h ez egy olyan lelki sérülés amin nem nagyon lehet túllépni.
szóval belementem egy olyan kapcsolatba, ahol azért küzdöttem h minden a régi legyen, de közben totál alárendelt lettem neki minden téren. állandóan ugráltam ha kért valamit, ő meg szinte folyamatosan megalázott, mások előtt is, meg folyton zsarolt mindennel.
a szex is elég egyoldalú volt, kb arról szólt h én kielégítem őt, aztán meg eszébe jut h megcsaltam, és faképnél hagy. nagyritkán engedte a szexet, de akkor is csak h megalázhasson
3 hónap alatt eljutottunk odáig, hogy már megcsalt férfiakkal és elmondta, meg olyanokat csinált nekik amiket nekem soha nem volt hajlandó, és nem is lesz.
nyilván ez volt a vég én persze még kínoztam magam vele de már tudtam h semmi értelme. szakítottunk ami nyilván egy nagyon nehéz dolog de hatalmas fellélegzés volt utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!