Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 5 év után nem illet semmi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 év után nem illet semmi?

Figyelt kérdés

Úgy értem nem vagyont akakrok dehogy !!

Csak lakást a gyerekeimmel,viszont en nem vittem a hazasságba semmit ami volt már a házasság előtt is volt!!

Vagyis ha elválunk még lehet hogy a gyerekeket is az apjuknak ítélik?

Nekem semmim sincs !!

12 ,8 és 6 évesek

2020. máj. 1. 22:21
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
79%
Bizony, minden az övé!
2020. máj. 1. 22:29
 2/24 anonim ***** válasza:
96%

Fõszabály szerint a házasság elötti vagyon és az örökölt vagyon különvagyon, tehát az megmarad utána is.

A házasság alatt szerzett vagyon felezõdik

2020. máj. 1. 22:31
 3/24 anonim ***** válasza:
95%

A házasság alatt szerzett vagyon fele a tied.

A férjed házasság előtt vett lakása a férjedé marad.

2020. máj. 1. 22:34
 4/24 anonim ***** válasza:
90%
Ha házasság előtt se volt lakásod, és alatta se szereztél, akkor milyen lakást akarsz? Ha a férjednek előtte is megvolt a lakás, akkor bizony üres kézzel fogsz távozni. A gyerekeket meg annak ítélik, aki tud róluk gondoskodni.
2020. máj. 1. 22:36
 5/24 A kérdező kommentje:

Ez kedves vagyis még én fizetek gyerektartást es még az utcára is megyek!!

Óriási ez aztán a törvemy!!

Akkor marad minden ahogy van max kinyirjuk egymást ,mert már annyira nem működik semmi !!

18 eve vagyunk együtt!!

De én ezt már nem bírom tovább!!

2020. máj. 1. 22:45
 6/24 anonim ***** válasza:
81%

Van lehetőség anyaotthonba menni. A semminel az is tobb. En is ott vagyok. Pedig 200ezer felett kapok gyt-al csp-vel egyutt. Megsem tálaltam másik albérletet mert egyedülálló anya vagyok 2 gyerekkel. Most lesz majd vmikor a masodik gyermekem elhelyezése. Remelem a biro nem adja az apjanak mert lelkileg megnyomorítana az anyjaval együtt.

N

2020. máj. 1. 22:53
 7/24 anonim ***** válasza:
34%

Jó befektetés lenne, ha 5 év után kapnál egy lakást, mi?

Gondolom a munkán, a jövedelemszerzésen, meg azon, hogy veszel magadnak egyet még nem gondolkodtál...

Én a helyedben örülnék, hogy 5 évig volt, aki megoldotta a lalhatásom...

2020. máj. 1. 22:59
 8/24 anonim ***** válasza:
86%

Gratulálok az alábbi, intelligens kommentedhez, amit privátban küldtél, Kérdező! Hogy beszélhetsz a férjeddel, ha egy idegen előtt így nyilvánulsz meg?! Ezek után nem csodálom, hogy ott tart a háasságod, ahol tart. Biztos vonzó, kedves, és nőies nőnek tart téged a ferjed is, és a környezeted is.

Idézlek:

"Na ide figyel bunkó állat foggalmad sincs az életemről,hogy mennyit szenvedek lelkileg stb... tehát ne ugass bele féreg"

2020. máj. 1. 23:16
 9/24 anonim ***** válasza:
29%
Ha házasság előtt élettársak voltatok, az is számít. Az együttélés alatt szerzett vagyonszaporulatot is figyelembe veszik. Míg te otthon voltál a gyerekekkel, addig ő pénzt keresett.
2020. máj. 1. 23:19
 10/24 anonim ***** válasza:
9%
Az elmúlt években te mit csináltál, hogy nincs semmid?
2020. máj. 1. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!