Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 5 év után nem illet semmi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 év után nem illet semmi?

Figyelt kérdés

Úgy értem nem vagyont akakrok dehogy !!

Csak lakást a gyerekeimmel,viszont en nem vittem a hazasságba semmit ami volt már a házasság előtt is volt!!

Vagyis ha elválunk még lehet hogy a gyerekeket is az apjuknak ítélik?

Nekem semmim sincs !!

12 ,8 és 6 évesek

2020. máj. 1. 22:21
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

8 na nehogy már te fenyegess!!

Állítsál már magadon és nyugodtan kírhatod!!

Undorító vagy ,hogy olyat írsz amit nem tudsz milyen az életem!

Nem kívánom neked !!

2020. máj. 1. 23:41
 12/24 anonim ***** válasza:
84%
Normális választ kaptál, csak mem azt, amit szetettél volna.
2020. máj. 1. 23:56
 13/24 anonim ***** válasza:
28%

"18 eve vagyunk együtt!!"

Na várjál csak, akkor nem ilyen egyszerű a helyzet. Tehát élettársak voltatok. Akkor a ház szerzés arányában a tied, vagyis jövedelem arányosan. (ebbe a kicsi gyerekekkel való otthonlét is beleszámít és forintosítják.)

2020. máj. 2. 00:38
 14/24 anonim ***** válasza:
67%

Írok egy neked tetsző választ:

kiutalnak neked egy kertes családi házat az általad választott környéken.

2020. máj. 2. 00:38
 15/24 anonim ***** válasza:
90%
A lényeg az, hogy mikori a szerzés. Ha örökölte, akkor 100%-ban övé a lakás, Ha a házasság előtt, de az együttélés alatt vette, akkor szerzés alapján illet meg téged tulajdonrész belőle. Ha te konkrétan nem fizettél semmit, de otthon voltál a közös gyerekekkel, az is szerzésnek számít, és forintosítja a bíróság. Ebben az esetben nem fogsz sokat kapni, de valamennyi jár neked. Beszélj egy ügyvéddel, mert itt a gyik jogászok nem igazán értenek hozzá.
2020. máj. 2. 06:58
 16/24 anonim ***** válasza:
60%

18 éve vagytok együtt, ilyenkor az élettársi kapcsolat is számít. Ha nem te vitted volna a gyereknevelés javarészét, a férjednek sem lenne háza, mert ki sem tud lépni a házból dolgozni pelenkázás és tanítgatás mellett.

Keress ügyvédet!

2020. máj. 2. 07:24
 17/24 anonim ***** válasza:
69%
Na ez kezd izgi lenni. Remélem örökölte vagy minimum 19 éve vette.
2020. máj. 2. 10:00
 18/24 anonim ***** válasza:
64%

Sajnálom, hogy a magyar törvények ennyire rugalmatlanok.

Van egy barom férfi, eltart egyedül 5 (!) embert, az asszony életerős, felnőtt nő létére annyit tud felmutatni egész életében, hogy szét tudja tenni a lábát, erre fel a fickó alól még a két kezével megkeresett házát os ki akarják szedni...

Ahelyetg, hogy odaadnák a gyerekeket annak, aki eddig is eltartotta őket.

2020. máj. 2. 10:07
 19/24 anonim ***** válasza:
58%

Az a barom férj sokkal könnyebb munkát végez, ha vele lenne napi 3-4 órát a három gyerek, 50 évet öregedne vagy mindez agyonverné.

Gyereket nevelni rohadtul kemény, idegörlő, alulértékelt munka. Ezt csak az tudja, aki már dolgozott és nevelt is gyereket. 3at meg pláne rohadt nehéz.

Egész nap nyafognak, elégedetlenek, veszekednek egymással, nem csinálják elsőre, amit mondasz, de ha kicsi akkor 100szorra sem, ha nem figyelsz eléggé, meghalnak vagy komolyan megsérülnek, tesztelik a trelmed, következetességed minden egyes pillanatban, lelkizésre, törődésre vágynak, külön kell a kicsinek magyarázni a világot, a naggyal hajtogatni, kreatívozni, a legnagyobbnak a netes életét figyelni és kerületet számolni, magyaràzni.

Bazzeg nem igaz, aki ilyet ír, hogy anyuka csak szétteszi és mereszti, az volt már valaha egy héten át minden áldott nap 3 gyerekkel úgy, hogy rá kell vennie őket a szabályok betartására, szép viselkedésre, tanítgatni mindet a maga szintjén???

Én végeztem árufeltöltést, eladói munkát, 2 egyetemen tanultam, amiből a mérnökinfón hamarosan meg lesz a diploma, voltam ügyfélszolgálatos, jelenleg irodista vagyok(voltam), de messze a legdurvább, amit valaha csináltam, a gyereknevelés. Teljesen, csontra leszív, pedig csak egy gyereket viszek egyedül és minden porcikámra szükségem van, hogy ne üssem meg, vagy tapasszam be a száját, hogy csend legyen, a derekam leszakadt a kisgyerek cipelésétől, az idegeimnek annyi, mert képes 13 percet szünet nélkül beszélni(mértem, felvettem, ennyit rögzít csak a hangrögzítő), olyanokat kérdez, aminek neten utána kell járnom, pl miért kék az ég, mitől folyik a folyó..

Az aki munkával pedálozik, soha nem nevelt gyereket! Ennél nincs keményebb munka. Persze nagyobb öröm is jár vele, de a legalja kemény munkánál, a szellemi munkánál, de még a hülye emberek panaszainak elviselésénél is ezerszer durvább. Én mindet csináltam, van rálátásom.

Neked van, aki vered itt a melled a munkára??

2020. máj. 2. 10:38
 20/24 anonim ***** válasza:
34%

Persze, majd a férj napi 9-10-12 óra munka mellett tudott volna, vagy tudna gyereket nevelni, háztartást vezetni.

Kérdező, ne hagyd , hogy palira vegyenek, fogadj ügyvédet, ne az itteni nogyulolo incel tarsasagra hallgass.

2020. máj. 2. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!