Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért megérdemeltem a ghosting-olást?
VAn egy nő, sportol. Elkezdtünk róla beszélni, mert én is űzöm, csak nem olyan intenzitással, mint ő. Aztán a végén rákérdeztem, hogy csak XYolsz vagy mást is tolsz? Erre a válasza: "Oh. Hogy tolok-e? Az XY-t tolják? Oh :/"
Tehát konkrétan a kifejezés zavarta, amit használtam. Tolni. Ez olyan nagy bűn volt? Utána javítottam, hogy akkor űzöd, mert a sportot űzni tényleg egy kifejezés, de ez már nem segített, azóta sem válaszol, ez órákkal ezelőtt volt.
félelmetes, miken lehet besértődni, pedig ebben aztán tényleg nem volt semmi rossz
#6-os válaszodra reagálva, ha tudnám hogy egy pasi ezt csinálja ha ki offolják, tuti hozzá se szólnék.
Lehet a toxikusságodat valahol tükrözték már az eddigi beszélgetéseitek, ezért nem válaszol többet.
Meglepetés: senki se tartozik neked válasszal.
10. Egy nőnek:
1. Ha tetszel, nem ezen fog megsértődni
2. Ha nem tetszel, mindenem megsértődhet.
Elég ferdén trágárul gondolkozik a csaj:D
Nalunk is volt olyan kollega mikor en meg szakmai kifejezést használtam sima excel tábla mondtam neki és akkor ide be kell szúrni egy oszlopot.
Erre felháborodik hogy en hogy beszélek vele?!
2 napig agyaltam azon hogy ennek most mi baja van, mire végre rájöttem arra a proliknál mit jelent a szúrni vagy beszúrni:D
Nem a dumáddal volt baj. (Látod, én is használok ilyen szavakat: duma)
Valszeg toxikus volt a hozzáállásod eleve. Az itteni megnyilvánulásodból is az jön le, hogy görcsösen ELVÁROD a figyelmet a másiktól.
16. Nekem ez a hasonlat soha eszembe sem jutott. Ilyen szarokat is csak a gyakorin talál az ember😂
No offense, ez fájt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!