Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezért megérdemeltem a ghosting...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért megérdemeltem a ghosting-olást?

Figyelt kérdés

VAn egy nő, sportol. Elkezdtünk róla beszélni, mert én is űzöm, csak nem olyan intenzitással, mint ő. Aztán a végén rákérdeztem, hogy csak XYolsz vagy mást is tolsz? Erre a válasza: "Oh. Hogy tolok-e? Az XY-t tolják? Oh :/"

Tehát konkrétan a kifejezés zavarta, amit használtam. Tolni. Ez olyan nagy bűn volt? Utána javítottam, hogy akkor űzöd, mert a sportot űzni tényleg egy kifejezés, de ez már nem segített, azóta sem válaszol, ez órákkal ezelőtt volt.

félelmetes, miken lehet besértődni, pedig ebben aztán tényleg nem volt semmi rossz

2023. dec. 17. 18:52
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 anonim ***** válasza:
83%

#6-os válaszodra reagálva, ha tudnám hogy egy pasi ezt csinálja ha ki offolják, tuti hozzá se szólnék.

Lehet a toxikusságodat valahol tükrözték már az eddigi beszélgetéseitek, ezért nem válaszol többet.

Meglepetés: senki se tartozik neked válasszal.

2023. dec. 17. 19:03
 12/70 anonim ***** válasza:
0%
Én a sakkot toltam régen. HAHAHAHA tényleg toltam néha a bábokat a táblán, hihihhi.
2023. dec. 17. 19:03
 13/70 anonim ***** válasza:
68%

10. Egy nőnek:

1. Ha tetszel, nem ezen fog megsértődni

2. Ha nem tetszel, mindenem megsértődhet.

2023. dec. 17. 19:04
 14/70 anonim ***** válasza:
87%
Valószínűleg nem ezért ghostingolt, hanem egyébként se voltál szimpatikus. Korábban szerintem csak udvariasságból beszélt veled, de már próbál kerülni.
2023. dec. 17. 19:04
 15/70 anonim ***** válasza:
79%
9# de neki legyél valamiért különleges, így értem.
2023. dec. 17. 19:05
 16/70 anonim ***** válasza:
55%

Elég ferdén trágárul gondolkozik a csaj:D

Nalunk is volt olyan kollega mikor en meg szakmai kifejezést használtam sima excel tábla mondtam neki és akkor ide be kell szúrni egy oszlopot.

Erre felháborodik hogy en hogy beszélek vele?!

2 napig agyaltam azon hogy ennek most mi baja van, mire végre rájöttem arra a proliknál mit jelent a szúrni vagy beszúrni:D

2023. dec. 17. 19:06
 17/70 anonim ***** válasza:
81%

Nem a dumáddal volt baj. (Látod, én is használok ilyen szavakat: duma)

Valszeg toxikus volt a hozzáállásod eleve. Az itteni megnyilvánulásodból is az jön le, hogy görcsösen ELVÁROD a figyelmet a másiktól.

2023. dec. 17. 19:06
 18/70 anonim ***** válasza:
13%
A csajjal van a baj nem veled!!
2023. dec. 17. 19:07
 19/70 anonim ***** válasza:
67%

16. Nekem ez a hasonlat soha eszembe sem jutott. Ilyen szarokat is csak a gyakorin talál az ember😂

No offense, ez fájt

2023. dec. 17. 19:08
 20/70 A kérdező kommentje:
17: nem volt toxikus, sőt, éppen hogy zavart hogy ennyit sportolt, de egyáltalán nem közöltem vele, hanem türelmes voltam és lettem is volna a kapcsolatban. konkrétan lenyeltem volna akár egy egész életen át, hogy ennyit sportol (és hozzáteszem, én is sportolom ugyanezt, csak nem ennyit), nem tettem volna megjegyzést, tehát nagyon nem voltam toxikus, teljesen jót kezdtünk beszélgetni másról is.
2023. dec. 17. 19:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!