Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezért megérdemeltem a ghosting...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért megérdemeltem a ghosting-olást?

Figyelt kérdés

VAn egy nő, sportol. Elkezdtünk róla beszélni, mert én is űzöm, csak nem olyan intenzitással, mint ő. Aztán a végén rákérdeztem, hogy csak XYolsz vagy mást is tolsz? Erre a válasza: "Oh. Hogy tolok-e? Az XY-t tolják? Oh :/"

Tehát konkrétan a kifejezés zavarta, amit használtam. Tolni. Ez olyan nagy bűn volt? Utána javítottam, hogy akkor űzöd, mert a sportot űzni tényleg egy kifejezés, de ez már nem segített, azóta sem válaszol, ez órákkal ezelőtt volt.

félelmetes, miken lehet besértődni, pedig ebben aztán tényleg nem volt semmi rossz

2023. dec. 17. 18:52
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
91%

A tolás sportolók esetében szteroidokra is utalhat.

Egyrészt túl rövid beszélgetés, az is görcsös, nem voltál neki szimpatikus.

Másrészt kikerülted a kérdést hogy mivel foglalkozol ami red flag.

Harmadrészt amit itt leművelsz abból látszik hogy toxikus vagy.

2023. dec. 17. 21:58
 52/70 A kérdező kommentje:

nem kérdezett rá, hogy és te mivel foglalkozol... és amikor van más téma, aranyszabály, hogy nem is kell magamból kiadni mindent, mert a többi úgyis jön magától később

olyan értelemben nem volt sportoló, hogy ezt félreérthesse, de ha mégis, visszakérdezhetett volna

ha toxikus vagyok akkor nagyon jó emberismerő és lejött neki ilyen rövid beszélgetésből is, de ha ennyire jó, hogyhogy nincs párja hiszen kiszűrhette volna azt is, hogy ki a normális pasi? 30 felett nem talált egyet se?

2023. dec. 17. 22:01
 53/70 anonim ***** válasza:
87%
De még simán válaszolhat is, nem mindenki lóg folyamatosan a neten
2023. dec. 17. 22:02
 54/70 anonim ***** válasza:
82%
Még azt is bele lehet látni hogy mikor a vacsiról faggattad az egy másik pasi volt neki egy randin
2023. dec. 17. 22:05
 55/70 A kérdező kommentje:
Nem hát, csak mikor bárhol jársz a városban, mindenki a telefonját nyomkodja, ő pedig 8 órája rá se nézett. De ezt már írtam korábban, biztos elment sportolni!
2023. dec. 17. 22:05
 56/70 A kérdező kommentje:
54: ez jó, ebből már regényt is lehetne írni :D
2023. dec. 17. 22:06
 57/70 anonim ***** válasza:
85%
Hát kicsit olyan feeling mint ha számon kérnéd :D
2023. dec. 17. 22:09
 58/70 A kérdező kommentje:

karácsonyi vacsorából egy is sok, nem hogy kettő... ezért meglepődtem rajta, hogy neki 2 lesz. ennyi.

számonkérem, hogy mást is sportol? én is sportolok mást, ezért kötöttem volna át a témát... hátha abban a sportban jobb vagyok nála, mert ebben ő a jobb :D

2023. dec. 17. 22:13
 59/70 anonim ***** válasza:
81%
Akkor lehet ez a baj, ahhoz hogy fel tudjon rád nézni jobbnak kell lenned
2023. dec. 17. 22:15
 60/70 anonim ***** válasza:
67%
Nem vagytok egy hullámhosszon. Ahogy te x helyre húzogatod jobbra, úgy ő is, csak ő beszélget is velük. Engedd el haver, ez a story ennyi volt, foglalkozz a többi csajjal!
2023. dec. 17. 22:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!