Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezért megérdemeltem a ghosting...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért megérdemeltem a ghosting-olást?

Figyelt kérdés

VAn egy nő, sportol. Elkezdtünk róla beszélni, mert én is űzöm, csak nem olyan intenzitással, mint ő. Aztán a végén rákérdeztem, hogy csak XYolsz vagy mást is tolsz? Erre a válasza: "Oh. Hogy tolok-e? Az XY-t tolják? Oh :/"

Tehát konkrétan a kifejezés zavarta, amit használtam. Tolni. Ez olyan nagy bűn volt? Utána javítottam, hogy akkor űzöd, mert a sportot űzni tényleg egy kifejezés, de ez már nem segített, azóta sem válaszol, ez órákkal ezelőtt volt.

félelmetes, miken lehet besértődni, pedig ebben aztán tényleg nem volt semmi rossz

2023. dec. 17. 18:52
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
18%

Na már helyben is vagyunk. Kérdezőről nyíltan megmondják az itteni szakértő nők, hogy ő bizonyára toxikus, és csak és kizárólag ez volt a probléma. A nő az teljesen rendben van, hiszen a nők nem tudnak hibázni, és nem tudnak undorító módon viselkedni, főleg manapság 😂

Kíváncsi lennék ha fordított eset történt volna, mi lenne. Ja tudom hiszen már láttam, jönne ez a sok sérült komplexusos feminista ugyanúgy, és pátyolgatná a nőt hogy ne bánkódj, aki téged ghostingolt férfi az úgyse érdemelt meg téged hiszen toxikus erőszakos idióta, látszik is hiszen ghostingolt 😂

Szerintem dühösen toppantsatok is legközelebb, amikor ezredjére is a férfiakat akarjátok mindenben hibásnak beállítani csak és kizárólag. Úgy talán hitelesebb lesz, és komolyabban is fogják venni az emberek 🥱

2023. dec. 17. 19:46
 42/70 anonim ***** válasza:
3%

41.

"De az más!", jó? :D

2023. dec. 17. 19:47
 43/70 anonim ***** válasza:
86%
Ha ez volt az egész beszélgetés, az úgy egy kicsit más, 5-10 perc utáni ghosting mondhatni nem is számít, hiszen csak egy idegen. Nem voltál neki szimpatikus ennyi alapján, úgyhogy ismerkedik inkább mással. Nem ismer, nem találkoztatok, nem tartozik magyarázkodással, hogy miért nem akarja folytatni. Ezek miatt ne idegeskedj, az online társkeresés ilyen. Nem ér annyit, többet foglalkozol ezzel, mint ameddig az egész beszélgetésetek tartott. Felejtsd el és keress mást.
2023. dec. 17. 19:52
 44/70 anonim ***** válasza:
82%

#40: nem tudom, engem elég sok pasi ghostingolt az elején de nem vettem magamra. Nem bőgtem a barátnőimnek se itt róla hogy egy idegen nem akar velem többet beszélni. Lelke rajta, ennyi.

És nem aláztam, idegesítettem amíg tilt és járattam le magam, hogy mégjobban bebizonyosodjon, hogy jó döntést hozott.

2023. dec. 17. 19:56
 45/70 anonim ***** válasza:
27%
#41* bocs
2023. dec. 17. 19:57
 46/70 A kérdező kommentje:

44: hidd el kaptam ezer ghosting-ot, de ilyet nem, hogy valaki egy kérdést "félreértsen", vagy nem is tudom, mit gondolt

volt pl. olyan ghosting-om, hogy a nő bulizni ment, majd utána ment haza és vonaton beszélgettünk még... és hirtelen a semmi közepén, miközben ül a vonaton, nem válaszolt többet. ott még ennyi okom se volt a gyanakvásra, mert tényleg beszélgetés közben voltunk, meg ott azért már beszélgettünk napok óta. és nyugodt lehetsz, arról nem írtam ki kérdést!

2023. dec. 17. 19:59
 47/70 anonim ***** válasza:
91%
Vannak olyan emberek, akik szó nélkül lelépnek, hagyni kell őket. Nem kell, hogy hibát kövess el, egyszerűen másokkal is ír és más jobban érdekli. Ennyi az oka.
2023. dec. 17. 20:01
 48/70 anonim ***** válasza:
75%

De már az elején se értett a vacsi dologban.

Vissza is kèrdezett.

Ez vagy nem is ért téged vagy félre ért folyton. Nem is baj hogy ment

2023. dec. 17. 20:14
 49/70 anonim ***** válasza:
87%

Más közegből való a nő, mint te: ott ők valószínűleg nem használnak szlengeket. Úgyhogy szerintem már esélytelen a téma.

Nem mindenkinek jön be ez a "Laza vagyok, nagyon" széria.

2023. dec. 17. 21:32
 50/70 anonim ***** válasza:
89%

Öregem, feláll :D a hátamon :D a szőr :D a sok szmájlitól :::DD

Tényleg nem lehet egy kérdést vagy állítást leírni idióta vigyorgó :D helyett?

2023. dec. 17. 21:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!