Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elmondható hogy kb mindenki olyan párt "vonz be" amilyet megérdemel?
Figyelt kérdés
Aki pedig nem talál magának vagy folyton faképnél hagyják, az egyszerűen többet akar mint amilyen jár neki?
Nyilván lehetnek kivételek, vki egy 20 fős zsákfaluban lakik, stb, de ezeket most hagyjuk!
2022. febr. 8. 16:25
A kérdező szavazást indított:
igen
nem, kifejtem:
36 szavazat
2/24 A kérdező kommentje:
na igen, de én hiába fókuszálok Claudia Schifferre, nem jön össze :D
2022. febr. 8. 16:29
3/24 anonim válasza:
Így is mondhatjuk. De hogy ki mit "érdemel" azt a természet törvényei döntik el, nem pedig az emberi érték.
4/24 anonim válasza:
Nem. Aki bántalmazó partnert fog ki, mert visszafogottabb típusú, az mondjuk megérdemli szerinted?
5/24 anonim válasza:
2 "olyan párt"
Nem konkretan kit.
6/24 A kérdező kommentje:
aki visszafogottabb típus az keressen olyan párt magának
2022. febr. 8. 17:18
7/24 A kérdező kommentje:
mármint visszafogottabban
2022. febr. 8. 17:19
8/24 anonim válasza:
Megfejtetted többezer év párkapcsolati termését, haver...
9/24 A kérdező kommentje:
bölcs vagyok, a 42-őt is én fedeztem fel :D
2022. febr. 8. 17:21
10/24 anonim válasza:
"Aki bántalmazó partnert fog ki, mert visszafogottabb típusú, "
Itt mi az összefüggés? Visszafogottabb vagyok, de az agresszió legelső apró jelére repülne az illető. (Még nem volt rá példa, mert nagyon hamar leszűröm, ha valaki ilyen.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!