Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az elmondható hogy kb mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elmondható hogy kb mindenki olyan párt "vonz be" amilyet megérdemel?

Figyelt kérdés

Aki pedig nem talál magának vagy folyton faképnél hagyják, az egyszerűen többet akar mint amilyen jár neki?

Nyilván lehetnek kivételek, vki egy 20 fős zsákfaluban lakik, stb, de ezeket most hagyjuk!

2022. febr. 8. 16:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
85%

Nem olyat, amilyet megérdemel, hanem olyat, amilyet szerinte, tudatalatti meggyőződése szerint megérdemel.

Nagy különbség!

Hiszen azt mégis ki döntené el, hogy ki mit érdemel meg?

2022. febr. 8. 17:42
 12/24 anonim ***** válasza:
81%
Igen, pl. a felszínes emberek megtalálják egymást. Amikor az egyiknek a másik kinézete, a másiknak meg az egyik pénztárcája, kinézete, menő dumája számít.
2022. febr. 8. 18:04
 13/24 anonim ***** válasza:
83%

12:

Aztán mindketten sírnak, hogy a Józsinak a barbibabák kellenek, a Judit pedig csak a pénzre hajtott. :DD

2022. febr. 8. 18:06
 14/24 anonim ***** válasza:
nem vagyok babonás..
2022. febr. 8. 18:22
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem olyat fogsz ki, amilyet megérdemelsz, hanem olyat, akit elfogadsz, mert "ismerős".

Pl. Ha te önbizalomhiányos vagy, és mindig a szüleid érzelmi szükségleteit kellett kielégítened gyerekként is, viszont hűséges, kedves becsületes és odaadó vagy, nyilván nem egy bántalmazó partnert érdemelsz. Ettől függetlenül nagy valószínűséggel olyat fogsz ki sajnos, mert ő az "ismerős".

2022. febr. 8. 18:57
 16/24 anonim ***** válasza:
87%

Ez nem arról szól, hogy ki kit érdemel.

Az viszont megfigyelhető, hogy az ember olyan part vonz be, amilyen az éppen aktualis mentális/lelki állapota. Pont ahogy a felettem szóló is írta.

2022. febr. 8. 22:10
 17/24 A kérdező kommentje:
ok van kodependencia és hasonló, de az már majdnem mentális kategória
2022. febr. 8. 22:25
 18/24 anonim ***** válasza:
80%
Úgy van, ahogy a 15-ös mondja. Olyat vonzol be, aki hasonló dolgokkal küzd és hasonló szinten van a feldolgozottságukban, mint te.
2022. febr. 9. 00:55
 19/24 anonim ***** válasza:
18%
Mennyi álszent kamuspirituális válasz...
2022. febr. 9. 07:40
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

"We accept the love we think we deserve"

Ez rám nagyon igaz. Sokáig fogtam ki rosszakat. Pl. akiktől nem kaptam elég figyelmet. Meg olyanokat, akik bevallottan sose voltak belém szerelmesek. Úgyhogy ez szépen be is épült a tudatalattimba. Volt egy talán tudatosnak mondható rossz döntésem is. Összejöttem egy sráccal, aki az ismerkedési időszakban is lesz.art, meg tudtam, hogy nem fog tudni belém szeretni és máshoz kötődik érzelmileg. Én meg azt mondtam, tök jó, hogy ezt előre tudom, így legalább nem az van, mint korábban, hogy megszokom, hogy foglalkozik velem, aztán pár hónap után megváltozik, meg nem szakításnál tudom meg, hogy nem szeret, hanem már az elején tisztában vagyok vele, hogy mit kapok, meg amúgy is az összes pasi ilyen, nem is lehet velem máshogy bánni.

Aztán egy hosszabb szingliség után fogtam magam és elemeztem a korábbi kapcsolataimat. Leküzdöttem kemény munkával azt az évek óta bennem lévő érzést, hogy nem vagyok szerethető és hogy nem kapok úgyse figyelmet. Amikor összeszedtem úgy ténylegesen, le is írtam a dolgokat, aztán inkább az igazságot tápláltam magamba, 2-3 hónap múlva lett is gyümölcse és végre egy olyan párkapcsolatban vagyok, ahol szeretve vagyok és a lehető legtöbb figyelmet megkapom :)

Úgyhogy nem, nem érdemeltem meg a korábbiakat, de én azt hittem, hogy csak annyit érek, hogy ellegyenek velem, ha épp unatkoznak, de amúgy nem lesz úgyse belém senki szerelmes és nem fogok érdekelni senkit.

2022. febr. 9. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!