Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ezen a ponton hasal el az összes párkeresési kísérletem?
Figyelt kérdés
30 éves férfi vagyok sose volt még randevúm sem. Pedig több lányt elhívtam már, akár utcán leszólítva, akár ismeretségi körökből. Nem vagyok a legjóképűbb, de a legrondább férfi sem. Személyiségben is van hová fejlődnöm, de szerintem kedves, és intelligens ember vagyok. Az is zavar, hogy nem volt még párkapcsolatom, de az jobban zavar, hogy még randizni se sikerült senkivel. Jobban megértő tudnék lenni, ha azután utasítanak el, hogy kaptam egy esélyt a megismerkedésre, minthogy azt se tudják, hogy ki vagyok, és elküldenek. Honnan tudhatják biztosra, hogy nem én kellek, ha nem adtak egy esélyt sem?2023. dec. 5. 10:03
32/32 anonim válasza:
Valami olyasmit csinálhatnál esetleg, hogy amikor leszállt az a szimpatikus nő, ha nem siet nagyon, akkor kérdezed meg, hogy ne haragudjon, nagyon szimpatikusnak találta, elkísérheted-e. Merre megy? De azért előtte nézd meg, nincs-e jegygyűrű az ujján. - Leginkább sporttevékenységekkor lehet ismerkedni. Legyen egy olyan sport, amit nem azért űzöl, mert ismerkedni akarsz, hanem mert tényleg szereted. Vagy menj el egyedül az erdőbe kirándulni, mi is megyünk a párommal, és nagyon sok nőt látunk, aki szintén egyedül sétál, persze nem 20-on évesek, hanem idősebbek. Könyvtár is jó ismerkedési hely lehet, múzeumok, de csak akkor, ha a véletlenre bízod, hogy ott megtaláljon valaki, vagy te őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!